ATINGE-MĂ UȘOR, ALINĂ-MI DURERILE TRECUTULUI

ATINGE-MĂ UȘOR, ALINĂ-MI DURERILE TRECUTULUI

Eram prieteni pe facebook de vreo doi ani de zile și mi-a atras atenția cu postările lui frumoase, romantice, apoi când i-am studiat pozele am descoperit un bărbat șaten, cu trăsături armonioase, aflat la o vârstă mijlocie, care cu siguranță atrăgea toate femeile, dar eu fiind înconjurată mai mereu de bărbați foarte tineri, nu prea aveam ochi pentru el.
I-am mai dat câteva aprecieri, am mai comentat ceva postări, dar trăind în lumea mea, alergând după acei bărbați care nu mă băgau în seamă, nu aveam timp și răbdare pentru acesta, care ar fi meritat toată atenția mea. Am rămas surprinsă, când una dintre colege, văzând pe monitorul calculatorului profilul lui Radu, mi-a atras atenția, că ar fi bărbatul ideal pentru mine:
– Uite , e jurist, e un bărbat frumos, poate cu ceva mai tânăr ca tine, dar eu cred că v-ați potrivi.
El era cu câțiva ani mai tânăr ca mine, dar cu stilul meu tineresc și făcând mult sport, după aspectul fizic ne potriveam. Cu toate că m-a revoltat propunerea colegei mele, într-un fel am pus în balanță, situația în care aș putea să-l cunosc. Oricum nu aveam timp de el, deși intrasem în vorbă pe mesagerie și mi s-a părut un bărbat foarte plăcut și inteligent, cu care aveam subiecte comune. Flirta cu mine foarte finuț, nu era agresiv și deși îmi dădeam seama că este foarte interesat de mine, nu forța niciodată nota. Acest lucru a început încet-încet să mă atragă. Făcea complimente de bun simț și eleganță, care era o calitate a lui specială.

Am devenit prieteni, îi mai răstălmăceam despre peregrinările mele, despre eșecurile în căutarea partenerului ideal și el încerca să mă facă să înțeleg cum gândesc bărbații. Îmi dădea sfaturi foarte pertinente, deși eu nebunatică și naivă fiind, nu întotdeauna țineam cont de ele.

Trăind în orașe diferite la o distanță mare unul de celălalt , nu s-a pus problema să ne vedem, doar continuam să discutăm și să ne povestim viața, unul celuilalt. Am aflat că și el era divorțat, că nu avea copii și că datorită unei conjuncturi nefavorabile, fiind detașat cu serviciul într-o altă localitate, cunoscuse o femeie care i-a sucit mințile.
În timp și-a dat seama că a fost o greșeală fatală, dar zarurile au fost aruncate și nu a mai reușit să-și redreseze relația, a rămas singur. Avea un umor plăcut, reușea mereu să mă bine dispună și mă făcea să uit de clipele de tristețe și deznădejde în care mai picam din când în când. Am schimbat numerele de telefon și într-o seară plăcută de aprile ne-am auzit. Avea o voce puternică dar totuși cu o tonalitate blândă, îmi devenise drag cum îmi vorbea. Simțeam atracția dintre noi și fără să realizez, deveneam tot mai dependentă de el.

Era confidentul meu, lui îi povesteam toate problemele mele, toate aventurile cu bărbații din viața mea, îmi dădea sfaturi, mă învăța cum să mă comport, dar nu se lăsa și îmi făcea în continuare complimente. În ciuda tuturor peregrinărilor mele încet-încet m-a făcut să mă simt atrasă de el. Vocea îi devenea tot mai caldă, tot mai apropiată , îi simțeam interesul pentru mine și deveneam pe zi ce trece mai atrasă de el.

Într-o seară mi-a spus clar :
– Trebuie să ne cunoaștem, orice s-ar întâmpla cu noi în viitor, trebuie să te simt, trebuie să te ating, mi-ai răsturnat tot Universul, îmi e gândul numai la tine! Îmi plăcea enorm faptul că Radu se simțea atras de formele mele feminine, de corpul meu voluptos și îmi spunea clar că nu a preferat niciodată femeile subțirele.
Știam că nu vom rezista să nu ne vedem, să nu ne cunoaștem, aerul se încingea în apropierea noastră . Într-o seară m-a anunțat că făcuse rezervare într-o superbă stațiune turistică, care se afla la jumătatea drumului dintre localitățile noastre. Am rămas extrem de surprinsă, prima reacție a fost să-l refuz, dar el achitase sejurul în avans, când a făcut rezervarea. Am închis ochii și m-am lăsat dusă de val, de valul vieții, care mi-a adus în cale un om frumos și drag, pe care voiam să-l cunosc. Mă gândeam la suferințele mele, la toți acei bărbați care m-au jignit și m-au desconsiderat. Viața a vrut să-mi arate prin persoana lui Radu, o altă față a medaliei și eu am luat medalia și am hotărât să mă bucur de ea.
Mi-am cumpărat toate cele necesare pentru drum și mi-am făcut bagajul. Vineri dimineața în zori, mi-am făcut plinul la mașină și am pornit la drum. În câteva ore a pornit și el spre destinația noastră de weekend. Amândoi aveam emoții de nedescris, un fior puternic se instalase în stomacul meu și oriunde mergeam mă însoțea. Înainte de-a porni, am vorbit la telefon și la amândoi ne tremura vocea: ce va fi dacă nu va exista chimia între noi? Ce va fi dacă nu ne atragem, dacă fiecare dintre noi s-a așteptat la altceva? Atâtea întrebări, atâta suspans și emoție…

Am încercat să mă concentrez asupra aventurii, să savurez frumusețea peisajului care mi se arăta în fața ochilor, să mă bucur de soarele zilei superbe de mai. Eram îmbrăcată sport cu niște pantaloni mulați pe picioarele și fesele lucrate la sală și o jachetă scurtă de blugi, care îmi dădea un aer și mai tineresc. Părul blond lăsat desfăcut îmi completa ținuta juvenilă.

Când am ajuns în parcarea din fața hotelului, unde urma să ne cazăm, nu mai aveam răbdare, dar în acelaș timp eram copleșită de emoții. El ajunsese cu o oră înaintea mea și urma să mă aștepte în holul hotelului. Mi-am luat bagajele din mașină și am intrat în hotel. Am cercetat rapid holul și instinctiv mi-a atras privirile : un bărbat înalt , cu o eleganță aparte, cu un păr des și frumos, îmbrăcat într-o jachetă bleumarin și jeanși. Ahhh, ce bine arată ! Mi-am spus în gând. Doamne oare are să-i placă de mine? Țînea un trandafir roșu în mână, m-a recunoscut imediat, m-a îmbrățișat și m-a sărutat pe obraz, amândoi eram emoționați din cale afară. Mi-a luat bagajul și ne-am îndreptat spre lift :
– Am făcut deja formalitățile, am luat și cheia, putem să urcăm să-ți lași lucrurile în cameră, înainte să coborâm la masă. Când s-a închis ușa liftului și am rămas noi doi în cabină, m-a îmbrățișat, și-a lipit buzele de ale mele și m-a sărutat fierbinte, atât de plăcut , atât de fin, cum nu mai fusesem sărutată niciodată. Aceasta a fost definiția sărutului pe care am așteptat-o toată viața și a trebuit să ajung la câteva decenii bune de viață , s-o cunosc.
– Unde ai fost până acum, frumoaso ? Am zâmbit și m-am lăsat sărutată.
– Într-un alt capăt de țară, dragul meu și ne-a trebuit atât de mult să ne găsim. Am ajuns pe hol în fața ușii îmbrățișați ca doi adolescenți îndrăgostiți:
Am ales o cameră cu pat matrimonial, zâmbea șmecherește… dar dacă nu iți place putem s-o schimbăm.
– Mă iei peste picior, așa-i ? zâmbeam, știa că îmi doresc la fel de mult ca el să fim împreună, că am așteptat cu nerăbdare să-l țin în brațe.
– Doamne cât te-am așteptat !… a spus el și a început să mă sărute cu patimă.
Am aruncat bajatele cât-colo și continuam să ne sărutăm, lung, dulce și fiebinte într-o încătușare fatală , de parcă ar fi fost o chestiune de viață și de moarte. S-a oprit, m-a îndepărtat :
-Vrei să coborâm întăi la restaurant să mâncăm? Cred că am avut o privire ușor buimacă de parcă nu aș fi înțeles ce vrea, iar el ca răspuns mi-a astupat din nou gura cu buzele lui senzuale.
În îmbrățișarea noastră dulce am revăzut cu ochii minții, toți acei bărbați din viața mea, care mi-au provocat suferință și am înțeles că de la omul nepotrivit nu aștepta afecțiune, nu ți-o va oferi niciodată. Omul care nu este pentru tine îți va servi doar ca lecție de viață și atât. Pentru prima dată, de mult timp , am simțit că viața mă răsplătește pentru toate suferințele îndurate și îmi este dat să fiu tratată de un bărbat așa cum o merit, așa cum fiecare femeie o merită la rândul ei. M-am lăsat pe spate pe patul lat și mi-am închis ochii, lăsându-mă pradă sărutărilor lui din ce în ce mai fierbinți:
-Atinge-mă ușor, să simt cum îmi alini durerile trecutului.
Mi-a luat capătul tricoului între buzele lui senzuale și alunecând pe burta mea cu gura lui superbă, peste sâni și decolteu, l-a rulat încet în sus.
Mă săruta pe gât, pe sâni, iar eu excitată și înnebunită, mă pierdeam în brațele lui puternice. Nu știu cum au ajuns trupurile noastre goale lipite unul de celălalt și când am simțit încătușarea aceea puternică a poftelor și dorințelor noastre, iar trupurile amorțite de singurătate și dor au explodat în valuri continui de plăcere. Îmi trecusem degetele prin părul lui frumos, cu sănii lipiți de pieptul lui, m-am oferit toată. Îl strângeam de parcă m-aș fi temut că va dispărea ca o nălucă și savuram fiecare clipă a fericirii noastre! Mi-a fost dat să trăiesc cele mai frumoase clipe de extaz iar după declanșarea energiilor iubirii ne-am lăsat pradă unui somn odihnitor și dulce, fericiți în apropierea celuilalt.
Am sărit pur și simplu peste masa de seară, nu mai simțeam foamea. O plăcere a înlocuit-o pe cealaltă și copleșiți de oboseala efortului depus și a emoțiilor noastre, am adormit lipiți unul de celălalt într-o îmbrățișare . Dimineața când am deschis ochii, stătea pe fotoliul din fața patului, își bea cafeaua și mă privea cum dorm:
-Doamne, Radu, nu te uita la mine, dimineața arăt groaznic ! A urcat înapoi în pat lângă mine sărutându-mă pe față, pe ochi pe buze, mult, sute de sărutări, de parcă ar fi vrut să recupereze toate acele momente când nu am fost sărutată. Cum este posibil, ca un bărbat atât de frumos să fie alături de mine, să fie al meu ?! Al meu e oare?! Parcă visam, parcă trăiam o fantezie, dintre multele ale mele și mă temeam să nu mă trezesc din visare.

Toată dimineața am lincezit în patul matrimonial, am cerut micul dejun în cameră și am mâncat unul de la celălalt mici îmbucături pe care Radu mi le pregătea cu migală și mi le dădea ușor între buze cu degetele lui lungi și delicate. Mi-a explorat din nou cu buzele lui perfecte tot corpul și amețită simțeam că nu sunt în stare să mă ridic din pat. Într-un târziu rușinați de lenea noastră, ne-am îmbrăcat și am decis să facem o drumeție prin păduricea din apropiere, imediat după micul dejun. Primăvara pusese stăpânire peste ținutul munților și flori colorate își deschideau petalele în lumina călduță a soarelui de mai. Mă ținea de mână, zâmbeam, rădeam și ne sărutam mereu. Îi ceream sărutul, era atât de gustos , atât de dulce, mă gândeam ce am să fac eu oare, când nu îl mai am lângă mine și nu pot să-i mai cer : bis, bis, bis…

Întorcându-ne la hotel, am descoperit că aveau o piscină interioară și jacuzzi și am hotărât să-l încercăm. Am luat cu noi o șampanie și două pahare și ne-am instalat în fântâna cu bulbuci. Nu era nimeni în afară de noi și ne-am desfăcut lejer costumele de baie și am rămas goi în spumele care clocoteau. M-a luat în brațe și ne-am iubit din nou în spumele albe. Nopțile ne-au fost fierbinți, zilele încununate de zâmbete și iubire și mă temeam că într-o clipă iluzia se va termina.
Simțeam cum trece timpul și nu voiam să uit acele momente, voiam să le retrăiesc mereu, dar cum tot ce este frumos și plăcut, se termină , am ajuns și la dimineața când trebuia să ne despărțim și s-o luăm la drum.
-Draga mea, ai fost minunată, au fost niște zile superbe. Mulțumesc că mi-ai dăruit acest weekend din viața ta.
-Radu, dar putem să ne revedem în două-trei săptămâni, dacă vrei voi merge eu la tine.

-Mai devreme sau mai târziu distanță dintre noi ne va separa, ai să-ți găsești pe cineva la tine în oraș, eu voi găsi pe cineva la mine și așa totul se va termina încet dar sigur !

-De ce spui asta ?… nici măcar nu vrei să încerci?
A urcat primul în mașină. Eu am stat deznădăjduită la marginea șoselei, privind mașina lui cum se îndepărtează.
Eram atât de revoltată, nervoasă pe felul meu naiv de-a fi, de-a crede că există povești cu finaluri fericite, când viața mereu m-a plesnit peste față, să mă trezesc din visare !

Într-un târziu am urcat în mașină și am pornit și eu spre orașul meu. Nu îmi venea să cred !

A fost un weekend superb. Pentru mine plin de iubire, dăruire și afecțiune, pentru el, sex fără obligații. Cum străbăteam kilometri, simțeam cum ajung să înțeleg ce mi s-a întâmplat.

Femeia caută apartenență, afecțiune, siguranță oferită de un bărbat, dar bărbatul vânează și dacă primește prada pe care a râvnit-o cu atâta ardoare, o consumă și continuă s-o caute pe următoarea. Rutina și-a continuat cursul, ne-am mai auzit de câteva ori la telefon, am rămas prieteni.
Dar pentru că viața îți oferă cu zgârcenie momentele speciale, eu am învățat să le prețuiesc, închizând în suflet frumosul weekend petrecut împreună.


%d blogeri au apreciat: