BROCK-ART – COLECȚIA ”TOTAL-LOOK” care realizează o imagine unitară : vestimentație, hair-styling, make-up

BROCK-ART – COLECȚIA ”TOTAL-LOOK” care realizează o imagine unitară : vestimentație, hair-styling, make-up

Ideea de-a realiza o colecție care să servească ca fundal unei imagini unitare între vestimentație, coafură și machiaj, se naște cu ocazia organizării festivalului Beauty Days la Satu Mare, în noiembrie 2012. Festivalul a prezentat cele mai actuale tendințe în hair-styling și make-up, având ca organizator Salonul de coafură Salon Expressive by Eva Czikai
Experimentul s-a realizat împreună cu hair-stiliștii de la Salon Expressive by Eva Czikai,iar în cadrul Beauty Days împreună cu hair-stiliștii de la Intercoiffure România.
Desenul specific țesăturii Brocard servește ca sursă de inspirație pentru dantelăria care se transpune pe piele naturală, ecologică sau artificială, prin decupaje realizate manual.
 Colecția urmărește liniile caracteristice stilului Baroc, împrumutând volumele specifice acestuia. Elementele stilului Baroc se împletesc cu nonșalanță vestimentației Rock, aducând în prim plan o abordare clasică peste un fundament modern.
Elementele vestimentare se realizează manual prin desenarea elementelor decorative flori, frunze, arabescuri , pe suprafețele de piele urmând apoi decuparea manuală a acestora.
Volumul specific vestimentației baroc,se regăsește în piesele create de mine în special în zona de șold a fustelor și în cazul corsajelor ca elemente de bază ale acestei vestimentații.
 De multe ori am combinat muslina, mătasea și plasa de tricot, aducând în lumina reflectoarelor combinația transparent – opac un joc feminin și incitant.
 Pielea se confecționează folosind talpa de Teflon care permite transportarea pielii sub talpa mașinii și ușurarea procesului de confecție. Fiecare tehnologie are regulile sale aparte și specifice și reușita depinde de armonia pe care reușim s-o clădim între efort,talent și tehnică de lucru.

Colecția BROCK-ART a cunoscut un real success fiind prezentată publicului sătmărean în cadrul Serii designerilor din noiembrie 2012, alături de alți designeri cunoscuți.cu participarea pe scenă a renumiților hair-stiliști de la Intercoiffure România.

A fost o experiență interesantă pentru un designer, de-a lucra în echipă, cu hair-stiliștii și profesioniștii din make-up și o oportunitate de-a încerca tehnici noi de lucru. Pozele vorbesc de la sine.


%d blogeri au apreciat: