ABOUT me
Absolventa a Facultatii de Textile Iasi, actualmente Facultatea de Design Industrial si Managementul Afacerilor ,am fost mereu preocupata de creatia vestimentara.
Dragostea pentru acest domeniu,m-a determinat sa imi completez studiile de inginer textilist cu cele de design vestimentar la Facultatea de Arte Vizuale Oradea,pe care am terminat-o la 40 de ani in 2009.
  • Colectia de licenta – ”Craiasa Zapezilor” reprezinta profesiunea mea de credinta,in care se completeaza cunostiintele acumulate ca inginer textilist in domeniul tricotajelor cu creativitatea designerului vestimentar.
  • Colectia reprezinta o combinatie inovatoare intre tricotul ajur si tesatura ,realizandu-se o colectie de vestimentatie glamour intr-un stil care nu s-a abordat pana acum.
In anul 2011 am reusit sa adun in jurul meu o echipa entuziasta de designeri ,tineri absolventi ai Facultatilor de Arta din Cluj,Oradea,Timisoara,cu care avand idei comune am pus bazele unei prezentari de moda,care in timp devine un eveniment de moda al municipiului Satu Mare si anume : ”Seara designerilor ”.

La Seara designerilor 2011,realizata in premiera la Satu Mare , particip cu colectia – ”Cupola lumii” inspirata din portul popular din Tibet,stilizat si prelucrat intr-o maniera moderna.Colectia este un omagiu adus Tibetului,cel mai inalt tinut al lumii.

Odata cu prezentarile de moda,se pun bazele unui nucleu de designeri,care vor forma Asociatia Designerilor Satmareni -”Transilvanian Designers”.
In ianuarie 2012 infiintez atelierul propriu de creatie -”Salena Style”,unde realizez vestimentatie la comanda,unicate si serii mici,dupa creatiile propri si dupa modelele cerute de clienti.
In mai 2012,are loc la Satu Mare expozitia ” Centrul de Excelenta in domeniul Confectiilor”,cu sectiuni separate pentru firmele textile consacrate si pentru designeri.In cadrul sectiunii designeri am participat alaturi de alti colegi atat la expozitia realizata la Grand Mall Satu Mare,cat si la prezentarea de moda,cu Colectia – Flower Power,o combinatie dintre tricot si tesatura in maniera consacrata.
In noiembrie 2012 Seara designerilor se realizeaza intr-un cadru mai larg impreuna cu evenimentul Beauty Days ,manifestare care aduce sub un numitor comun toata bransa de infrumusetare : cosmetica,make-up coafura si moda.Colectia prezentata de mine se numeste :”Brock-Art ” si are ca element principal pielea prelucrata prin dantelarii manuale.Linia colectiei este inspirata din stilul artistic Baroc. Colectia are un concept unic intre vestimentatie si coafura fiind realizata in colaborare cu Salon Expressibe by Eva Czikai.
Traditia participarii la evenimente adresate industriei textile si a modei,continua si in 2013 cu participarea  mea la expozitia RFTB – octombrie 2013 ( Roumanian Fashion Trends & Brands),la Bucuresti.
Fiind un an cu multe colaborari si perspective,se zamisleste o noua colectie inspirata din moda anilor 1920,o adevarata explozie de creativitate si noutate.Colectia se inspira din filmul ” The Great Gatsby” si ii poarta numele.
Colectia ”The Great Gatsby „se prezinta in premiera la Satu Mare ,in cadrul ”Serii Designerilor ” 2013 la Cort de Lux- Hotel Dana,in fata unui public deosebit de numeros.
Anul 2014 a fost un an deosebit de bogat in evenimente.In mai 2014 am organizat Glamour Fashion Days,la Grand Mall Satu Mare, o expozitie realizata de designeri pentru potentialii lor clienti ,tineri absolventi de licee.
Alaturi de interesul pentru moda si creatie si pentru arta in general, pe paginile jurnalului meu veti gasi si lupta mea de-o viata cu kilogramele, rastalmacita prin filtrul propriilor sentimente si experiente, alaturi de informatii despre sedintele mele de fitness si antrenamentele zilnice pe care le fac, precum si experientele mele in relatiile interumane, care la o anumita varsta nu mai sunt simple. Interesul pentru anumite domenii, contemplarea calitatii vietii pe care o traim si modul in care eu personal o traiesc zi de zi, se vor regasi in acest jurnal. Pe aceste pagini virtuale veti gasi si un jurnal de calatorie cu descrierea locurilor pe care eu cu drag le-am vizitat.
Soseste un moment in viata, cand gandurile tale, activitatea si energia ta creativa, vrei s-o impartasesti cu cei din jur. Ceea ce gandesti, ideile si visele tale pot reprezenta o punte de legatura cu oamenii care iti seamana.
%d blogeri au apreciat: