PUTEREA NESTĂVILITĂ A DORINȚEI

PUTEREA NESTĂVILITĂ A DORINȚEI

Încercam să pășesc în urma pașilor ei, lăsați pe nisipul moale și acest exercițiu îmi epuiza toată energia. Mă luptam din răsputeri cu gândurile mele, care ricoșau și ajungeau mereu la același liman : imaginea trupului ei superb, cum se unduia în bătaia brizei și îmi doream să sărut fiecare picătură de apă sărată, care se prelingea pe sănii ei.
Era singură pe plajă , când am văzut-o pentru prima dată. Făcea plajă fără sutien, culcată pe burtă, iar noi cu băieții ne-am găsit să jucăm volei în apropierea ei. La un moment dat mingea s-a rostogolit lângă ea, a atins-o ușor la șold și ea zâmbind, acoperandu-și sănii cu prosupul, ne-a rostogolit mingea înapoi.
Simțeam un imbold necontrolat să fiu tupeist și obraznic, s-o fac pe femeia asta superbă să devină a mea pentru totdeauna. Mă învârteam în jurul ei și aș fi vrut să-i smulg prosopul acela, să-i dezgolesc sănii, să-i dezmierd, să-i ating, iar în minte mea, se derulau zeci de scenarii.

După-amiaza era spre sfârșite și lumea se aduna încet de pe plajă, prietenii mei se pregăteau să plece spre hotel, lasandu-mă vrăjit, singur cu ea, pe plaja pustie.

Clocoteam în interiorul meu și aș fi urlat să-mi spun dorința nestăvilită, când ea m-a surprins, lasandu-mă fără cuvinte: – Dacă te rog, nu mă dai cu cremă pe spate ? – am apucat să bâigui ceva, a aprobare și m-am executat rapid, asezandu-mă pe prosopul ei.
Mi-am turnat cât ai clipi crema în palmă și am început cu înverșunare să o cremuiesc, de parcă viața mea ar fi depins de această acțiune. Exploram formele ei perfecte și pielea catifelată cu palma mea însetată de atingere, o savuram cu ochii, mintea și toată ființa mea, aș fi pătruns-o într-o clipă, abia mă puteam abține.

Apoi a făcut un gest care pur și simplu m-a dat pe spate, s-a întors cu fața în sus, cu sânii aceia perfecți în bătaia brizei și am simțit cum mi se cutremură tot corpul de excitație :  – Te rog să mă dai cu cremă peste tot – zâmbea, știa că de data asta mi-a întins ea o capcană mie și acum trebuia să-i demonstrez că sunt suficient de tare să-i țin piept. Nu am ezitat să-i masez sânii, să îi înconjor ușor sfârcurile cu degetele și simțeam cum se întăresc la atingerea mea, lucru care mă făcea să mă excit și mai mult.

Abia mă puteam abține, să nu-i acopăr tot corpul cu buzele mele, să n-o sărut pe pielea aceea catifelată și parfumată de nimfă. Mă vedeam deja în îmbrățișarea ei, dar ea, mi-a retezat-o rapid : – Trebuie să ajung la hotel, i-am promis prietenei mele că mergem împreună la cină.
S-a îmbrăcat rapid, eu nu am apucat să îmi revin din amețeală, am întrebat-o dacă nu pot s-o mai văd în seara aceea: – Noi stăm la ‚’Miraj’’, dacă ai chef ne găsești la restaurantul hotelului, pe terasă.
Vroiam să-l car pe colegul meu Bogdan cu mine, în seara aceea, mă gândeam că se va cupla cu prietena ei și așa voi avea ocazia să rămân din nou singur cu ea. Vedeam aievea cu ochii minții cum o invit la dans și mă lipesc de trupul ei, explorând fiecare centimetru pătrat al acelui corp superb de zeiță.

Bogdan era fără chef, dar s-a lăsat până la urmă convins și l-am târât după mine. Mi se părea mie, sau chiar așa era, toată imaginea ei și modul în care am întâlnit-o era ca un miraj , ca o iluzie.

Două femei frumoase stăteau la o masă și am zărit-o de departe, de parcă totul s-ar fi oprit să existe pentru mine, mă concentram numai asupra ei și îmi doream s-o lipesc de mine , cu patimă, cu o dorință nebună. Oricât m-am chinuit s-o despart în seara aceea de prietena ei, i-a stat alături de parcă ar fi fost siameze, Bogdan în schimb m-a dezamăgit enorm, părea să fie total dezinteresat de prietena ei, așa că mă chinuiam din răsputeri să le distrez pe amândouă.
La dans, am strâns-o de mine, cât puteam de tare, într-o îmbrățișare fierbinte, care mi-a pus pe jar tot sângele din vine. O simțeam excitată tot timpul , în strânsoarea mea și gemea ușor când îi atingeam involuntar sfârcurile. Faptul că vibra la antingerea mea, a scos și mai mult animalul din mine, dacă puteam i-aș fi smuls rochia și aș fi devorat-o acolo pe ringul de dans. Seara a fost plăcută, dar nu mi-am atins scopurile, le-am condus în cameră , ne-am luat rămas bun, convins că a doua zi ne vom revedea pe plajă.
Urma dumineca și eram sigur că și ele vor rămâne încă o zi, am adormit plin de speranță că și mâine este o zi, și poate voi avea mai multe sorți de izbândă. A doua zi am ajuns printre primii pe plajă, nu mai aveam răbdare, vroiam să-i aud râsul dulce, să-i văd corpul superb în razele jucăușe ale soarelui, vroiam să o sorb din priviri, să o ating să o….offf Doamne !
Dar a trecut dimineața, apoi amiaza, după-amiaza și soarele se pregătea să apună și eu tot stăteam și așteptam pe plajă, cu gândul la femeia aceea dulce care mi-a înnebunit simțurile și mi-a pus inima pe jar… în zadar. Ne-am întors luni dimineața cu colegii, din mini vacanța noastră, eu mai mult amețit și bolnav decât apt de-a face ceva, mă simțeam copleșit de dorințele mele și gândul îmi stătea numai la ea.
Aveam de învățat, de adunat bibliografia pentru lucrarea de semestru pe care urma s-o predau la sfârșitul lunii și eu mă zbăteam în plasa dorințelor mele, visând la femeia care m-a înnebunit și mi-a furat Universul…Îmi aminteam de vocea ei, de buzele cu aromă de fructe tropicale , pe care abia m-a lăsat să le ating, într-un sărut furat.
Am crezut că am febră, îmi arde tot corpul, m-a făcut să îmi simt tinerețea ca pe-o durere, refulată adânc în mine, luandu-mi toată energia, Aveam senzația că nu o voi mai vedea niciodată, că asemeni unei năluci,a apărut doar din senin și că probabil totul fusese doar o iluzie nimic mai mult… După vacanța la malul mării , mi-am reluat viața și am încercat să mă contopesc în cotidian.

Aceleași zile identice, cu școală și colegi plictisitori, noroc cu escapadele noastre la bere, când îmi mai restartam neuronii . Am fost de-a dreptul supărat când băieții m-au chemat la un fotbal în sală. Ce să caut eu acolo ? Amorțisem cu totul și numai chef de mișcare nu aveam, aș fi preferat să zac în întunecimea camerei mele de cămin, să mă lase toți în pace !

Dar nu m-au lăsat, m-au luat pe sus, mi-au împachetat echipamentul și dus am fost.
Când am intrat în sală, un grup de băieți șușoteau : ” ce bună-i mă ! Oare câți ani are? „fară să vreau am întors capul spre colțul în care fetele făceau boot-camp cu noua profă’ de sport. Atunci am înțeles: era EA !!!!
Era în fața mea intr-un short minuscul peste fesele rotunde și tari, cu un top mulat peste sănii ei obraznici și liberi. Am inceput sa tremur din toate încheieturile, cum nu puteam să mă controlez : din nou am simțit că mă răpune boala……


%d blogeri au apreciat: