PUTEREA DE ATRACȚIE A FEMINITĂȚII

PUTEREA DE ATRACȚIE A FEMINITĂȚII

Faptul că o femeie este atractivă în ochii bărbaților, contrar părerilor feminine, nu are absolut nici o legătură cu idealul standard de frumusețe promovat în revistele pentru femei și pe catwalk-urile internaționale : 90-60-90.
Societatea în care trăim discreditează exact acele trăsături feminine pe care bărbații le consideră cu adevărat atractive la o femeie și anume formele rotunde.
Atractivitatea unei femei este un cumul de calități, care fiecare în parte au o anumită influență asupra bărbatului, dar ce este și mai important este proporția acestor elemente în întregul care definește FEMINITATEA.

În cartea ‘’Bărbații preferă femeile cu forme’’ Pierre Dukan pune o întrebare bărbaților : ‘’ Ce tip de femeie preferați ?’’

Dacă răspunsul ar trebui să-l dea un biolog, cu siguranță ar spune că ceea ce atrage instinctiv bărbații este mirosul și consistența pielii unei femei.
În general bărbații cumulează toate formele de atracție într-un numitor comun: ROTUNJIMEA .

În timp ce noi femeile ne petrecem viața infometându-ne, ținând diete din copilărie, încercând să ajungem cât de slabe posibil pentru a fi frumoase și seducătoare, pe placul bărbaților, realitatea este surprinzătoare, bărbații se simt atrași de femeile cu forme rotunde.

Șoldurile, coapsele, obrajii unei femei sunt mijloacele prin care se emană sexualitatea femeii devenind astfel magneții de atracție pentru sexul opus.
Care sunt defapt elementele feminității ? Prin ce se diferențiază femeile unele față de altele prin prisma acestei trăsături ?
Am citit multe articole despre feminitate înainte să mă lansez în definiții originale despre această noțiune și până la urmă am tras propriile concluzii .

Feminitatea se recunoaște după aspectul fizic și după comportamentul și modul de gândire al femeii.

Dacă noi femeile credem că femeia trebuie să fie slabă pentru a fi feminină, uite că majoritatea bărbaților vor combate acest lucru, spunând că femeile cu forme rotunde, voluptoase sunt cu adevărat feminine și atractive.
Sâni plini, coapse și șolduri rotunde, obraji bucălați cu gropițe , câteva atuuri ale feminității care cu siguranță declanșează atracția sexuală.
O femeie adevărată poate face minuni prin vocea ei caldă și senzuală prin tonalitatea joasă și dulce a vocii care este o armă a senzualității.
Cuvintele spuse pe un ton afectuos, cu drăgălășenie , zâmbind, crează dorință din partea bărbatului.
Senzualitatea este o latură importantă a feminității, care este recepționată și apreciată de bărbați.
Femeia trebuie să arate afecțiunea, să fie modestă și înțelegătoare și să își exprime aprecierea în legătură cu calitățile bărbatului.

Ea întotdeauna trebuie să fie pregătită să primească cu bucurie tot ce bărbatul îi oferă.

Femeile cu adevărat plăcute de bărbați sunt cele care se iubesc pe sine, sunt vesele , bine dispuse, echilibrate, jucăușe, sunt receptive la propunerile de-a ieși sau de-a intreprinde acțiuni împreună.
O femeie cu adevărat atrăgătoare este cea care e sigură pe sine, fără să fie îngâmfată, știe să se comporte natural și autentic, fără a ascunde sentimente, sau a se comporta artificial.

Ceea ce reprezintă femeia este latura ei sentimentală, de multe ori se spune că în loc să raționalizeze prea mult, ea ar trebui să gândească cu sufletul și de cele mai multe ori chiar o face.

Feminitatea se poate exprima și prin modul în care ne îmbrăcăm, având o atenție deosebită să purtăm haine de calitate, care ni se potrivesc și ne avantajează.
Trebuie să ne îngrijim, să fim atente la tenul nostru, la corpul nostru pe care trebuie să îl întreținem prin mișcare.

O femeie adevărată, va avea grijă mereu să-și aranjeze părul, să fie machiată drăguț și discret, în așa fel încât să-și pună în evidență mereu frumusețea.

Indiferent care ar fi trendul vremii, care ar fi standardele de frumusețe pe care moda le dictează, feminitatea întotdeauna va ieși învingătoare, însemnând un cumul de facturi particulari pe care numai un anumit tip de femeie îl poate reprezenta, aceia pe care bărbații o simt, fiind atrași în mod instinctiv de aceasta.
Dincolo de kilograme și trăsături fizice, feminitatea izvoreste din personalitatea femeii din căldura ei sufletească, este o măsură a senzualității și a puterii de seducție feminine.


%d blogeri au apreciat: