FEMEIA MATURĂ ESTE CA VINUL BUN, ÎN TIMP ÎI CREȘTE VALOAREA

FEMEIA MATURĂ ESTE CA VINUL BUN, ÎN TIMP ÎI CREȘTE VALOAREA

O poză postată de grupul de fani ai Sandrei Bullock o prezintă pe actriță în tinerețe la 30 de ani și în paralel cu acea imagine, astăzi la 58 de ani. Imaginea de astăzi a Sandrei este o femeie matură, foarte frumoasă, care pe lângă trăsăturile plăcute și imaginea care îți face plăcere să o contempli, este femeia care îți sugerează termenul de ‘’consistență’’.
Alături de această idee, mă duce gândul la nenumăratele cereri de prietenie din partea a mulți bărbați tineri, dar și la răspunsul unuia dintre ei, la întrebarea mea: ‘’ de ce preferați femeile mature ? ‘’
În momentul în care am pus întrebarea, nu mă refeream neaparat la sex, deși foarte mulți bărbați tineri, sau mai bine zis majoritatea, abordează femeile mature tocmai în ideea sexului fără obligații. Unul dintre acești tineri, totuși a răspuns foarte clar : femeile mature nu au fițe, nu se poartă cu nasul pe sus, nu fac istericale, știu ce vor și sunt mereu la subiect.

Trăim oare în era bunicilor sexy, care arată atât de bine încât pot concura chiar și cu femeile tinere? Cu siguranță că da, dar lucrurile sunt mult mai complexe decât doar aspectul fizic. Bărbatul tânăr va reuși să comunice mult mai ușor cu o femeie matură, decât cu una tânără.

Femeia mai în vârstă va avea răbdarea și dispoziția să-i ofere sprijin și atenție bărbatului tânăr și va știi cum să se apropie de el, ca să-l cucerească. Conversațiile dintre parteneri se vor derula total diferit, atitudinea acestor femei față de partenerul de viață este cu totul alta decât la femeile tinere și în general femeile mai în vârstă știu foarte bine ce vor.
Vinul bun își conservă valoarea în timp, astfel și femeia matură care știe cum să se îngrijească, poate fi o parteneră plăcută și apreciată de bărbatul mult mai tânăr ca ea și aici vorbim chiar și despre o diferență de 15-20 de ani.

Societatea românească acceptă cuplurile formate din fete foarte tinere și bărbați în vârstă, există foarte multe exemple și ni se pare normal că aceste femei tinere în dorința lor de-a căuta siguranța și protecția acceptă bărbații cu câteva decenii mai în vârstă ca ele, bineînțeles din interese materiale.

Pe de altă parte bărbații cu bani se orientează spre femeile foarte tinere, din instinctul perpetuării speciei, dar și datorită faptului că prin intermediul femeii trofeu, pot să-și asigure poziția în societate. În afara acestor ‘’vârfuri’’ ale societății, există foarte mulți bărbați care nu fac parte din pătura înstărită a societății și nu au nicio șansă la femeile trofeu care se orientează numai după bărbații cu bani.
Societatea românească cu greu înghite gălușca relațiilor dintre femeile mai în vârstă și bărbații tineri. Dacă închide ochii la o relație dintre un bărbat de 50-60 de ani și o femeie de 20-30, cu siguranță că va avea de comentat la relația în care femeia va avea vârsta mai înaintată. În țările occidentale, acest tip de relații este înțeles și intră sub incidența normalității, avem exemple de cupluri celebre, vezi Emmanuel Macron și soția sa.
În presa românească s-a luat în derâdere relația președintelui Franței, că deh de ce i-a trebuit baba. Într-o societate în care pedofilia este avantajată și se petrece zilnic sub ochii autorităților fără să se facă nimic pentru stoparea ei, unde numărul mamelor minore este pe primele locuri în Europa, de ce s-ar accepta relațiile unde femeia este mai în vârstă?
Dar să vedem care sunt criteriile după care bărbații tineri preferă să aibă o relație cu o femeie de 40-50 de ani ?

1.FEMEIA MATURĂ ARE MAI MULTĂ EXPERIENȚĂ DE VIAȚĂ ȘI IMPLICIT SEXUALĂ

Femeile mature au trecut prin viață, unele au fost căsătorite, au experimentat mai multe relații și au învățat din greșeli și din momentele trăite cu un partener. De multe ori relațiile pe care le-au avut, au fost lecții pentru viață din care au învățat, cum să procedeze ca lucrurile să funcționeze într-un cuplu.

Ele vor face tot posibilul să evite greșelile trecutului și vor încerca să aplice acele metode care au adus înțelegere și mulțumire în relație. Dar pe lângă experiența de viață și învățămintele trase din relațiile din trecut, femeia care a ajuns la o anumită vârstă are și o bogată experiență sexuală, lucru care atrage foarte mult bărbații tineri.
Ele sunt capabile să satisfacă un bărbat, să-l ducă pe culmile cele mai înalte ale plăcerii sexuale, considerând că tot ce provoacă plăcere într-un cuplu este permis și servește spre bucuria comună .
2. SIGURANȚA DE SINE, DEZINVOLTURA ȘI LIPSA DE INHIBIȚIE LE TRANSFORMĂ ÎN PARTENERE IDEALE PENTRU SEX
Femeia trecută de o anumită vârstă, cea care știe să profite de frumusețea prezentului nu va pierde vremea cu complexe și inhibiții de materie sexuală. Ea știe că trebuie să profite de momentele fierbinți, să se bucure de virilitatea partenerului tânăr și să ofere la rândul ei plăcere acestuia, fără să se dea în lături de la acele favoruri sexuale, pe care multe dintre consoartele tinere le refuză soților sau partenerilor de cuplu.
3. AROGANȚA, FIȚELE, ISTERICALELE SUNT DE DOMENIUL TRECUTULUI
Poate că în tinerețe, au mai avut tentative de a se purta cu nasul pe sus, dar după ce au ajuns la vârsta maturității femeile devin mult mai înțelepte. În sfârșit înțeleg că fițele, aroganțele și aerele nu au niciun rost, că sunt comportamente care îndepărtează bărbatul și sunt o pierdere de vreme fără rost.
Femeia matură nu mai vrea să pară superioară bărbatului, nu vrea să-l aducă într-o stare de sclavie și nu vrea să-l chinuie inutil. Din contra, ea vrea să se bucure de momentele petrecute împreună și să profite de frumusețea momentului. Ea consideră că orice aroganță din partea ei este absolut inutilă.
4. SIGURANȚA DE SINE, ACTIVITĂȚILE ZILNICE, PREOCUPAREA PENTRU PROBLEMELE PROPRII ȘI INDEPENDENȚA SUNT DEOSEBIT DE ATRACTIVE
Nu veți vedea femei ajunse la o anumită vârstă respectabilă, să dea din 5 în 5 minute telefoane partenerului lor de viață, așa cum fac fetișcanele tinere, care agățate de telefon, îi hărțuiesc din clipă în clipă pe nenorociții care și-au complicat viața cu ele. O femeie matură are preocupări zilnice, practic nu are timp să-l verifice din minut în minut pe partenerul ei. Este perfect conștientă de faptul că acest comportament este absolut inutil, că dacă un bărbat vrea să te înșele o poate face și legat de piciorul tău.

Un bărbat dacă este să rămână lângă femeia lui, va rămâne oricum, cu sau fără controlări repetate, iar dacă va pleca, asta este… așa a fost să fie. Femeile mature au o siguranță de sine cu adevărat sexy, majoritatea au afacerile proprii sau activități zilnice care le organizează timpul într-un program, ele nu se vor agăța de bărbați, dar își vor face timp pentru ei, când sosește momentul.

5. AU RĂBDARE SĂ-ȘI ASCULTE PARTENERII ȘI LE OFERĂ SFATURI PERTINENTE DACĂ EI AU NEVOIE
Femeile mature știu că secretul înțelegerii în cuplu este comunicarea. Nu poți avea o relație fericită, dacă tu nu ai răbdare să-ți asculți partenerul, când vine supărat de la lucru, după o ceartă cu șeful, sau are un necaz personal. Întotdeauna persoanele apropiate îți oferă cel mai la îndemână sprijin în orice situație complicată și ei trebuie să-ți ofere și ajutorul.
Dar până la ajutor, cea mai importantă verigă este comunicarea. O femeie matură va știi în orice moment să-și ridice partenerul, îi va oferi sfaturile necesare și sprijinul în așa fel încât prin intermediul ei, el se va ridica din ce în ce mai mult. Asemenea femei, care știu să construiască alături de bărbatul lor, se găsesc foarte greu în viață, dar femeia matură știe să stea la spatele unui bărbat puternic, care se va putea baza oricând pe sprijinul ei solid.

6. SUNT ÎNGRIJITE, ELEGANTE, SE CONCENTREAZĂ PE ASPECTUL LOR FIZIC

Femeia care a ajuns la o vârstă respectabilă, știe că bărbatul se apropie de femeie în primul rând datorită aspectului ei fizic. Mai mult decât atât, o femeie matură trebuie să fie mereu în gardă, pentru că vârsta lasă amprente și nu îți mai este totuna ce faci cu corpul tău.

Din această cauză, majoritatea doamnelor trecute de prima și a 2-a tinerețe, fac sport, își îngrijesc tenul și corpul, se îmbracă cât se poate de tineresc, întorc privirile bărbaților pe stradă. Se duc la controale regulate la dentist și la medic, nu se neglijează. Este o plăcere să fii partenerul unei Doamne îngrijite.
7. POLITICA ȘI DRAGOSTEA TREC PRIN STOMAC
Dacă tinerelele vor citi acest articol, mă vor învinui de răutate, dar nu a fost intenția mea să le dafavorizez defel. Poate că punctul 7 este totuși o răutate din partea mea. Femeile mature știu că bărbaților le place să mănânce, majoritatea bărbaților sunt niște gurmanzi din naștere și generațiile acestea de femei trecute de o anumită vârstă, știu să gătească spre deosebirea de consoartele lor tinere. Dacă știi să faci sarmale, ai câștigat pe jumătate inima unui bărbat, dacă mai știi să faci și o ciorbiță ești Ileana Cosânzeana.

Nu am înțeles niciodată femeile tinere care nu gătesc și în general nu înțeleg femeile cărora nu le place să gătească. Cu siguranță că la acest punct sunt extrem de subiectivă, dar cred că, gătitul este o artă și un atu cu care poți să cucerești un bărbat.

Am încercat să explic prin câteva argumente atracția bărbaților tineri pentru femeile mature, dar oare ce poate fi atractiv pentru femeile mai în vârstă la bărbații tineri?
O femeie trecută de o anumită vârstă, va înflori lângă un bărbat tânăr, îi va admira virilitatea și energia și inevitabil se va molipsi de vitalitatea lui, va întineri vizibil alături de el.
Eu cred că până la urmă, vârsta este doar un număr, iar valoarea femeilor care au trecut de onorabila vârstă de 40-50 de ani crește , asemeni vinului, odată cu trecerea timpului.


%d blogeri au apreciat: