SĂRUTUL SENZUAL DIN NOAPTEA DINTRE ANI

SĂRUTUL SENZUAL DIN NOAPTEA DINTRE ANI

Am așteptat cu nerăbdare vacanța dintre semestre. Distanța mare de casă, faptul că eram nevoită să mă obișnuiesc într-un oraș mare și străin, departe de familia mea, erau presiuni grele pe umerii mei firavi de copilă, la frageda vârstă de 19 ani. Nu eram sigură că vor veni foștii colegi de liceu acasă, că ne vom reîntâlni cu ocazia sărbătorilor de iarnă, dar speram să refacem gașca și să ne reîntâlnim cu bucurie.
Nu aveam prieten, ieșisem de curând dintr-o relație, care fusese mai degrabă o pierdere de vreme, decât o romanță, încă îmi lingeam rănile proaspete și pe principiul suflatului în iaurt, nu prea aveam intenția să mă avânt în idile de vacanță. Crăciunul a trecut plăcut, liniștit și incărcat de afecțiune, ca de obicei, cand ai familia alături.
M-au colindat prietenii, ne-am revăzut sănătoși cu toții și ne întrebam curioși, cine va organiza cheful de Revelion ? Dar răspunsul avea să apară, imediat după Crăciun, colegul nostru Gabriel, care de fiecare dată răspundea ‘’prezent’’ în asemenea situații, s-a arătat dispus să organizeze petrecerea în noaptea dintre ani.

Odată decisă locația, am început acțiunile organizării chefului : cumpărături, decorarea casei, pregătirea platourilor, alegerea repertoriului muzical și tot ce ținea de buna desfășurare a petrecerii de Revelion. Veșnica întrebare, cea mai populară : ‘’Eu cu ce să mă îmbrac ?!’’ Habar nu aveam de unde venea sentimentul acela ciudat că eu am să mă îndrăgostesc de Revelion și pentru acest moment solemn trebuie să fiu ieșit din comun de sexy. Am deschis dulapul și m-am prăbușit dezamăgită în fața lui. Nu am găsit nimic să îmi atragă atenția sau măcar să-mi dea o idee ce aș putea purta în noaptea dintre ani, dar un telefon de la prietena mea Alina a fost salvatorul situației.

-Draga mea, hai să mergem la shopping. Nu am nimic în dulap și mă apucă disperarea !
Oooooo, daaaaa eram perfect în asentimentul ei și rapid mi-am tras blugii pe mine, tricoul și geaca, am urcat cu Alina în mașină și fuga la Mall. Aveam noi un magazin, unde găseam la prețuri foarte bune haine pe gustul nostru, tinerești și sexy așa cum ne placeau nouă. Alina și-a găsit rapid o rochie strălucitoare în nuanțe de smarald, iar eu am descoperit o fustă mini cu paiete și un sacou negru cambrat, care îmi punea liniile fine ale corpului în evidență. Bucuroase de capturile făcute și de faptul că în sfârșit am rezolvat dilema complicată a vestimentației, am băut o cafea, depănând amintiri din adolescență, din frumoșii nostri ani de liceu.
Mai aveam de făcut și câteva cumpărături în centrul comercial, pentru pregătirea platourilor, apoi băutură și sucuri, dar totul a mers bine, neașteptat de rapid și iată că mai aveam doar câteva ore până la seara decisivă cea care va face trecerea dintre ani, lăsând un an greu și dificil să treacă pe aripi de vânt, întâmpinând în schimb Anul Nou cu speranță și bucurie cu așteptări fierbinți, optimism și iubire.

Gabriel s-a dovedit de fiecare dată o gazdă excelentă și eram convinși că și de această dată ne vom simți speciali și vom petrece clipe magice împreună. De data asta, Gabriel l-a invitat și pe colegul lui de cameră de la facultate pe Vlad, un tânăr atletic blond cu niște ochi albaștri ca marea. Știa oare Gabriel, că băieții blonzi cu ochi albaștri sunt feblețea mea?

Nu cred, dar fiind realistă de felul meu, eram convinsă că nu am nicio șansă la Vlad, e prea frumos pentru mine ! Alina e tipa sexy la care se dădeau toți bărbații din gașca noastră și eram convinsă că și de această dată se va întâmpla la fel. Gabriel l-a prezentat pe Vlad noilor prieteni și acest tânăr plăcut și inteligent, rapid a găsit tonul de-a se face simpatizat de noi toți.
Am observat că Alina a început să-i facă ochi dulci și când am realizat acest lucru, mi-am luat gândul de la el, considerând că e o cauză pierdută din start. Majoritatea colegilor au venit cu perechile lor, Alina îl avea pe Radu alături, deși îl ținea doar pe post de rezervă, când nu avea ceva mai pun de prădat. Atmosfera se încingea treptat, platourile au fost expuse în sistem de bufet suedez, fiecare alegea ce își dorea.
Muzica antrenantă, râsete, glume, poante de adolescenți, încă aveam coaja de ou lipită de fundurile noastre de studenți. Gabriel m-a invitat la dans și printre glumițe și complimente la adresa picioarelor mele pe care el le considera ‘’perfecte’’, mi-a povestit câte ceva și despre Vlad, eu tragându-l de limbă în permanență.

Așa am aflat că sunt colegi de grupă, că tocmai s-a certat cu prietena cu care fusese împreună din liceu și era dezamăgit de relații și deocamdată voia să ia o gură de aer proaspăt. Ooooooo, daaaaaa, cât de cunoscut îmi sunau aceste cuvinte și cât de mult îmi plăcea să aud că nu sunt singura care trece prin asemenea momente. Când a început muzica la sentiment, cuplurile s-au format și în câteva minute mi-am dat seama că sunt în plus. Petrecerea se derula în sufrageria apartamentului, am descoperit că în capătul holului exista o cameră de dimensiuni mai mici, probabil camera lui Gabriel, unde puteai să moțăi cu lumina stinsă, sau să stai pur și simplu la televizor.

Când am văzut că Vlad o invită pe Alina la dans, m-am gândit că și acest chef se va derula la fel ca toate celelalte, la care stăteam și mă uitam la perechile fericite, cu corpurile lipite unduindu-se în ritmul muzicii, vrăjiți de atingerea trupului celuilalt și de plăcerea intimității pe care dansul le-o oferea. M-am refugiat în camera lui Gabriel și am aprins televizorul.
M-am descălțat și m-am întins în patul îngust, care probabil era al lui Gabriel. Mi-am așezat perna sub cap, m-am făcut comodă și eram convinsă că asta e, așa voi petrece Revelionul : singură în pat, cu televizorul pornit. Gândurile mele, alergau în vraiște și nimic altceva nu îmi trecea prin minte decât că sunt o nenorocită, care nu are succes în dragoste, că eu niciodată nu atrag pe nimeni.
Se apropia vertiginos miezul nopții, cred că mă furase somnul preț de câteva secunde, când aud ușa deschizăndu-se și silueta unui tânăr apropiindu-se de locușorul meu retras.
 -Te superi dacă vin aici lângă tine?
Doamne, era Vlad, spre marea mea surpriză și s-a așezat pe pat lângă mine. A închis ușa după el și singura lumină din cameră era cea dată de televizor. Am dat aprobator din cap, că sunt de acord să vină lângă mine.
-Ce faci aici singură, te-am căutat din priviri, voiam să dansez cu tine.
-Dar erai cu Alina, de ce să vrei să dansezi cu mine? A început să râdă și fața lui cu trăsături perfecte și o dantură impecabilă a strălucit de bucuria care i-am provocat-o.
-Eu cunosc foarte bine fetele cum e și Alina, nu sunt atras de ele. Aș fi vrut să vorbim, să te cunosc mai bine.
-Ce ți-ar plăcea să știi despre mine ?
-Totul ?
Am zâmbit, fără să răspund, dar el fără să-mi ceară voie s-a întins în pat lângă mine. Stăteam culcați unul lângă celălalt îmbrăcați, întorși față în față, sprijiniți în coate și ne priveam în ochi vrăjiți. E oare o nouă piatră de încercare, de ce îmi pune soarta asemenea ispite în cale ? Ce mai trebuie să învăț acum ? Vlad a întins mâna și m-a mângâiat pe față, desenând cu degetul conturul buzelor mele și atingerea lui mi-a pus tot corpul în gardă, într-o stare de excitație ușoară, care devenea tot mai puternică. Un bărbat atletic, cu un corp superb, lipit de mine….din piatră de aș fi fost, tot nu puteam să mă controlez.
S-a apropiat de mine și buzele noastre s-au lipit, fierbinte, într-un sărut pătimaș. Mi-a apucat buza inferioară între buzele lui și fără să mă pătrundă cu limba, m-a sărutat dulce. Cu ochii închiși am savurat clipa sărutului impecabil, senzual și parfumat. Buzele acelea care îmi aduceau aminte de aroma unei caise coapte, s-au contopit cu ale mele, de nu mai știam unde începe gura lui și unde sunt buzele mele ?

De regulă gura mea era absorbită complet de buzele lui dulci și senzuale. Mi-a ridicat încet bluza și și-a strecurat mâna sub ea. Un scâncet ușor mi-a trădat excitația și el a zâmbit sarutându-mă din nou apăsat, respirând adânc. Simțeam excitația lui și abia reușeam s-o controlez pe a mea. Mi-a ridicat marginea sutienului și cu o mișcare iscusită și-a vârât mâna până la sân, luându-l în palmă.

Ahhhhhhhhhh, ce să fac, ce pot să mă fac eu ? Mi-am mușcat cu putere buza inferioară, am simțit gustul sângelui pe buze. Doamne, cum să rezist eu acestei ispite și acestui asediu dulce și incitant ? Cine este bărbatul acesta frumos ca un zeu, care mi-a furat mințile ? Se juca cu sfârcul meu, îl presa între degetele lui fine și simțeam că tot corpul meu tremura de plăcerea atingerii și excitația care pusese stăpânire pe mine cu totul. M-au salvat clopotele care au marcat apropierea miezului nopții și trecerea de la un an vechi cu părțile lui bune și rele, la unul nou, marcat de speranță, încredere, credință și bucurie. Voi păși oare în Anul Nou cu sentimentul înălțător al unei noi iubiri ?
-Hai Aniela, hai să ciocnim și noi un pahar cu prietenii ! S-a ridicat vesel din pat, mi-a întins o mână și m-a săltat de acolo. Am ieșit din cameră ținându-ne de mână și sentimentul meu de apartenență se activase instantaneu. Adică cum ? El vrea să le arate tuturor că suntem o pereche ? Majoritatea bărbaților cu care am fost împreună, nu au arătat că sunt femeia lor, din contra, mai degrabă se ascundeau sau se fereau de acest lucru. Vlad era mândru că mă țîne de mână și nu și-a îndepărtat mâna, nici în momentul în care Alina s-a uitat lung și iscoditor la noi.

Numărătoarea inversă începuse, rosteam cu toții în cor : nouă, opt, șapte, șase, cinci, patru, trei, doi, unu ! La mulți ani !!!!! Terasa lui Gabriel avea vedere spre centrul orașului și noi toți cu paharele de șampanie în mână, am urmărit spectacolul focului de artificii, în timp ce ne îmbrățișam și ne uram unii la alții, un an nou mult mai bun și mai liniștit decât cel care trecuse.

Vlad m-a luat în brațe, nu mai atingeam cu picioarele pământul, mă ținea de parcă ar fi purtat un dar de preț în brațele sale. M-a sărutat din nou apăsat pe buze, în fața tuturor și colegii ne priveau cu admirație, uite un cuplu care s-a format de Revelion !
Noaptea dintre ani, mi-a oferit cea mai frumoasă speranță, credința că iubirea există și oricât de dezamăgit sau de trist ai fi în sufletul tău, mereu ai șanse să descoperi din nou iubirea.

Că undeva în lumea aceasta există un suflet care vrea să-ți fie alături, o inimă care vrea să bată în ritmul tău, buze care vor să le soarbă pe ale tale, un bărbat care simte dorința nestăvilită și arzătoare să devii femeia lui.

Pentru mine și Vlad, acel Revelion a fost momentul întâlnirii noastre și îl vom păstra mereu în amintire și în inimi.
Fiecare nouă cumpănă dintre ani, este moment de aniversare și plăcerea repetării celui mai senzual sărut, care a străbătut puntea dintre ani.


%d blogeri au apreciat: