MĂ VEI IUBI ȘI MÂINE DIMINEAȚA ?!

MĂ VEI IUBI ȘI MÂINE DIMINEAȚA ?!

Ziua de naștere a Mariei, a trecut fără prea mult tam-tam. A împlinit 28 de ani și încă era single, o corporatistă fără mari șanse de-a face o carieră fulminantă și mai mult ca sigur o ‘’fată bătrână’’ cu diplomă de licență. Venise în București, imediat după liceu, odată cu intrarea la Academia de Studii Economice și pentru că orașul ei de Provincie nu îi oferea prea multe posibilități de angajare, a tot rămas în Capitală, acceptând primul job, pe care facultatea i-l servise.
S-a afundat rapid în muncă, alte opțiuni nu prea avea și fiind o fire timidă și retrasă, nu s-a împrietenit prea mult nici cu colegii de birou. Părinții în schimb, erau disperați că fata lor, cea cuminte și ascultătoare, care toată viața și-o sacrificase școlii, va trăi o viață stearpă, fără familie, fără copii, închisă între cei patru pereți ai biroului, fără să se bucure de clipele frumoase ale vieții și fără să cunoască iubirea adevărată. Maria în schimb, visa cu ochii deschiși, se îndrăgostise lulea de Ionut, colegul ei de birou, care prefera fetele foarte tinere, cele abia trecute de 18 ani, care veneau de pe băncile liceului.
Le prindea de fund, se învârtea în jurul lor, în fiecare seară invită câte o victimă la el acasă și majoritatea prostuțelor se pretau la un ‘’one night stand’’, fără să realizeze că a doua zi nu mai erau băgate în seamă deloc. Paula, o colegă a Mariei, care o simpatiza din nu se știe ce motiv, o studia de ceva timp pe fata cuminte și harnică, de parcă era personajul din povestea ‘’Fata bună și fata cea rea a moșului’’. La un moment dat, Paula o abordă pe Maria, fără să o lase să scape de întrebarea pe care i-o pusese:

-Fată, tu ești moartă-coaptă după Ionuț !- Maria s-a înroșit toată, a plecat privirea și a rămas tăcută. Paula a continuat:

-Fată, tu realizezi că nu ai nicio șansă la Ionuț, în halul în care te îmbraci, te aranjezi și te comporți ?

-Nuuuuuuu, nu am niciun sentiment față de el.

– Nu ai pe dracu ! Fii atentă, eu vreau să te ajut. Îl vrei ?

-Păi,……….

-Na, uite ce facem. La următorul salar, mergem la shopping, la hair-stylistul meu și îți cumperi pantofi cu tocuri. Asta e prima etapă. Pe urmă te școlesc, dar nu facem școala la care te gândești tu. Te învăț cum să te comporți cu un bărbat, de teapa lui Ionuț.
 – De ce ? De ce teapă îi Ionuț?
-E un șmecheraș. Uns cu toate alifiile, afemeiat și neserios. Nu înțeleg ce vezi la el, dar asta este! Poate tu ai să reușești să-i bagi mințile în cap și să-l faci mai responsabil.
Maria visa cu ochii deschiși și se lăsa cu totul pe mâna Paulei, care o dădăcea ca o soră mai mare. Paula s-a ținut de cuvânt și în ziua de salar a târât-o pe Maria cu ea, în Mall. A pus-o să-și ia o rochiță sexy, scurtă, un taior pe corp și niște cămăși și bluze strâmte, care să-I pună formele în evidență, lenjerie de corp și ciorapi cu port-jartier, toate capabile să înnebunească orice bărbat. A urmat apoi hair-stylistul, manichiura și câteva noțiuni de machiaj, ca să-și însușească câteva tehnici practice prin care să-și pună în evidență, trăsăturile frumoase. Părul lung până la șolduri al Mariei, a fost uns în trepte și filat lăsat tot lung, dar puțin mai jos de umeri și podoaba capilară bogată a tinerei, i-a conturat frumos fața ovală. Câteva șuvițe blonde, au avut rolul să-i confere feței, luminozitate și tinerețe.

Pantoful styleto a fost cireașa de pe tort și astfel Maria arăta ca o persoană cu totul diferită, decât cea care fusese înainte de transformare. Paula se uita extrem de satisfăcută la creația ei și era mulțumită de rezultatul final.

-Hai la mine fată, hai să sărbătorim victoria. Bem un Prosecco și mai povestim și mâine culegem roadele muncii noastre.

-Eeeeiiiii, nu e sigur că mă va observa…

-Ahhhhhh, deci totuși te interesează !

Au râs cu poftă amândouă și pline de speranță au petrecut o seară magică împreună. Maria era fericită că și-a găsit o prietenă, care o susține în planul ei de-al cuceri pe Ionuț. Paula i-a explicat, că la început trebuie să pară inabordabilă și că în primă fază, trebuie să pară rece și de neatins. Acest lucru nu i se părea greu de realizat, Mariei, faptul că era timidă și retrasă, o făcea practic inabordabilă din start.
A doua zi de dimineața, Maria avea niște emoții crâncene, de parcă ar fi trebuit să joace într-o piesă de teatru și era la Premieră. Pentru că afară era răcoare s-a îmbrăcat cu taiorul vișiniu și și-a luat o bluză de mătase naturală, care se mula pe corpul și pe sânii ei, de parcă ar fi fost, o a doua piele.
A lăsat în mod nonșalant câțiva năsturași deschiși la decolteu, lăsând să se întrezărească calotele senzuale ale sânilor ei tari și rotunzi ca două mere. A încălțat pantofii cu tocuri și a exersat puțin mersul, acolo mai aveaa probleme, dar știa că se va descurca. S-a parfumat, pentru că Paula i-a explicat cât de important este parfumul, în arta seducției.

Se simțea la fel ca Eliza Doolittle în piesa Pygmalion de George Bernard Shaw, mica florăreasă,pe care profesorul Henry Higgins o transformă într-o adevărată doamnă de societate. Aici, prietena ei Paula, era cea care o iniția pe tânără, pentru a obține atenția și iubirea bărbatului râvnit. Maria a chemat un taxi, pentru că nu se cădea să facă kilometri la Metrou, pe tocuri și când a intrat în biroul în care lucrau câteva zeci de persoane, toate privirile s-au ațintit asupra ei, de parcă ar fi fost o persoană străină, pe care nu o cunoșteau.

Transformarea era atât de radicală,, încât mulți dintre colegi, chiar i-au spus acest lucru. Ionuț nu era în zonă, dar în cursul zilei era inevitabil să nu-l întâlnească. Șefa ei a rugat-o pe Maria, să-i facă niște copii despre anumite documente și pentru acest lucru trebuia să intre într-un birou separat. Mare i-a fost surpriza, când a dat nas în nas cu Ionuț. Acesta a măsurat-o din cap până-n picioare și zâmbind șmecherește a întrebat-o:
-Domnișoară, ne cunoaștem ? Decând lucrați în acest birou ?
Maria știa că acesta este momentul în care trebuie să fie la înălțime, de această clipă depindea reușita ei. Foarte sigură pe ea, Maria i-a răspuns:
-Ionuț, sunt colega ta Maria Popescu. Ne cunoaștem de trei ani.
Bărbatul, a făcut niște ochi cât cepele și era lipit de Maria, nu se mai lăsa dus. Cât timp tânăra își pregătea documentele, tânărul nu o slăbea deloc și o asedia cu complimente și întrebări.
-Ce-ai făcut Maria, cu tine, de areți atât de spectaculos ? Păi, nu erai așa ?!
Maria rădea de el și se făcea că nu îi dă atenție, acest lucru îl făcea pe Ionuț să devină din ce în ce mai atent și interesat de ea.
-Hai cu mine Maria, la prânz, să luăm masa împreună !
Maria nu i-a răspuns imediat, i-a explicat doar că trebuie să vadă cât are de lucru și că îi raspunde în mesaj. Când a ajuns înapoi la masa ei, i-a trimis rapid un mesaj Paulei, povestindu-i că a fost invitată la masă :
-Yessssss fată , bravooooooo ! Du-te ! ce mai aștepți ?!
Maria se simțea într-un fel nesigură pe ea, încă nu a învățat să se comporte la nivelul aspectului ei fizic și în sufletul ei mereu rămânea o fată drăguță și sinceră, afectuoasă și iubitoare, iar faptul că trebuia să joace teatru ca să-l cucerească pe șmecherașul cu ochi verzi ca marea, nu îi era la îndemână. Au hotărât să ia masa, la micul restaurant, aflat în apropierea birourilor și au comandat ceva simplu, nu aveau timp prea mult la dispoziție, pauza de masă dura doar o oră. Dar Ionuț nu pierdea timpul și a început de la primele momente s-o asedieze pe Maria.
-Maria, spune-mi când te-ai făcut așa frumoasă și eu nu știu ?
-Păi, nu aveai ochi pentru mine, doar pentru domnișoarele abia venite din liceu.
-Ahhhhhhhh, nuuuuuu, tu ești cu totul altceva, tu ești o femeie adevărată !
Maria știa că bărbatul este versat, știa că trebuie să pară totuși sigura pe ea, ca să-și joace cartea până la capăt.
 -Asta spui fiecărei femei, pe care vrei s-o cucerești ?

-Probabil că mă consideri neserios, știu că m-ai văzut cu multe fete, dar să știi că nu am găsit una de care să mă pot apropia cu adevărat.

-Păi, nu știu ce să zic ? Chiar ai ieșit cu multe fete și fete foarte tinere, cum aș fi eu mai drăguță ca ele ?

-Dar totuși ai venit la masă cu mine…

Maria a plecat privirea, a zâmbit fără să-i răspundă, iar Ionuț a luat-o de mână, sărutându-i mâna fină cu degete lungi. A doua zi au convenit să se plimbe în parc, în sânul naturii, care în luna mai strălucea în cele mai pure nuanțe de verde și culorile aprinse ale florilor. Se țineau de mână și Ionuț îi povestea despre copilăria lui, de faptul că la o vârstă fragedă și-a pierdut mama și Maria înțelegea că bărbatul se apropie din ce în ce mai mult de ea. Maria s-a temut la început că bărbatul acesta, care avusese atâtea femei, îi va bate apropouri despre sex, dar Ionuț nici măcar nu încerca s-o abordeze de pe această latură.
Paula mereu îi explica Mariei, să tragă de timp cât mai mult posibil, iar fata încerca să se comporte în așa fel încât, să nu îi dea de înțeles lui iț de timp cât mai mult posibil, iar fata încerca să se comporte în așa fel încât, să nu îi dea de înțeles lui Ionuț că îl dorește cu disperare. Între timp bărbatul, se schimbase. Nu mai roia în jurul fetelor mai tinere, dar în schimb o căuta pe Maria, din priviri în fiecare moment al zilei și în toate pauzele era lângă ea. Fata se îndrăgostea pe zi ce trece de el și se temea să nu aibă așteptări deșarte în direcția tânărului. Într-o seară, fără să se fi înțeles în prealabil că vor fi împreună, bărbatul a sunat la interfon. Foarte surprinsă Maria i-a deschis și l-a primit întrebătoare :

-Ce s-a întâmplat Ionuț ?

– Trebuia să te văd, trebuia să vorbim.

Tânăra purta doar un capot peste cămășuța ei de noapte, era seara târziu și se pregătea de culcare. Inițial, i s-a părut ciudat, că tânărul a venit atât de târziu, dar mai tărziu a înțeles că nu a mai avut stare, trebuia s-o vadă. -Maria, nu pot trăi fără tine, nu am crezut că se va întâmpla asta și că voi ajunge să mă gândesc numai la tine. Nu știu, dacă asta este iubirea, dar eu îmi doresc să fiu doar cu tine. Vreau să fii a mea și dacă asta necesită să mă pun în genunchi în fața ta, o fac și pe asta !
Fata l-a luat în brațe și buzele lor s-au contopit într-un sărut senzual și pătimaș. Maria își simțea tot corpul în flăcări, era conștientă că nu va rezista tentației și i se va oferi toată. Știa că iubirea pe care i-o poartă o dezarmează total și va deveni femeia lui, în acea noapte. Maria se lăsa purtată de valul dulce al dorinței și cu toți porii ei, se dăruia bărbatului, care putea a doua zi să plece, fără să-i ofere nimic și totuși nu îi păsa.

Cămășuță ei de noapte a dispărut și corpul tânăr și ferm, arcuit în îmbrățișări fierbinți, s-a lipt de cel al lui Ionuț, într-o uniune eternă. Rațiunea dispăruse cu totul și fata mahmură de beția iubirii, nu mai respecta niciun scenariu, doar dorința inimii. Plăcerea supremă i-a cuprins pe amândoi și efortul iubirii i-a alinat într-un somn adânc și dulce, mai dulce decât tot dulcele din lume. Bărbatul mult dorit, era în patul ei, îi privea trăsăturile frumoase și șuvița castanie care îi alunecase pe frunte.

‘’Doamne, ce frumos este ! Oare este al meu ? Al meu e oare ?’’ Gândurile îi străpungeau tâmplele și îl vedea pe Ionuț prin perdeaua genelor. Când bărbatul a deschis ochii, fata și-a adunat curajul :
-Mă vei iubi și mâine dimineața ?
-Draga mea, nu mai plec de lângă tine !


%d blogeri au apreciat: