CUM SĂ-L FACI, SĂ SE ÎNDRĂGOSTEASCĂ DE TINE ?

CUM SĂ-L FACI, SĂ SE ÎNDRĂGOSTEASCĂ DE TINE ?

Ai cunoscut o persoană specială și după primele întâlniri îți dai seama, că este omul cu care ai putea să îți împarți viața. Simți că te îndrăgostești de persoana respectivă și ți-ar plăcea ca și ea la rândul ei, să se îndrăgostească de tine.
Știi foarte bine că nu întotdeauna dorințele tale se potrivesc cu ceea ce Doamne-Doamne consideră bun pentru tine și totuși îți dorești foarte mult să impresionezi persoana iubită și s-o faci să se simtă atrasă de tine.
Există câteva sfaturi care îți pot crește șansele de reușită, dar trebuie să știi, că nu toate strategiile funcționează pentru toată lumea, că aceste lucruri funcționează individual. Important este totuși, să rămâi autentic, natural și fidel propriilor tale convingeri și să nu renunți la valorile, aspirațiile și visele tale personale.

Iată câteva sfaturi, care te ajută foarte mult să atragi iremediabil, persoana iubită :

1. Fii tu însuți: autenticitatea și naturalețea sunt esențiale. Arată-ți adevărata personalitate, valorile și credințele proprii. Nu are rost să te prefaci în persoana care nu ești, pentru că acest lucru se răzbună și oricum este posibil să ai probleme și dezamăgiri în viitor.

2. Încearcă în primul rând să construiești o relație de prietenie cu persoana respectivă. Stabiliți o bază solidă a relației, construind o legătură emoțională puternică și prietenie.
Acest lucru se poate realiza prin timp petrecut împreună, prin conversații lungi și aprofundate, prin care să ajungeți să vă cunoașteți cu adevărat. Astfel se crează premisele dezvoltării unei relații de iubire, dintr-o legătură emoțională puternică, care vă unește.

3. Arată-i interes și ascultă-l : dacă vrei să-l cucerești, fii atentă și ascultă cu interes ceea ce spune. Femeilor le place să vorbească, uitând uneori de ele și pălăvrăgind vrute și nevrute.

Acesta este momentul însă, când trebuie să-l lași pe el să vorbească. Arată-i un interes real pentru viața, sentimentele, visele și opiniile sale. Pune-i întrebări deschise pentru a încuraja conversațiile mai profunde, care vă vor ajuta să vă cunoașteți reciproc.
4. Arată-i amabilitate și susținere: afișează bunătate și sprijin pentru omul, de care ești interesată. Fii acolo pentru el atât în perioadele bune, cât și în cele grele și provocatoare. Încurajează-l și ridică-i moralul, în urmărirea obiectivelor sale.
Tu trebuie să fii prima care îi oferă un umăr de susținere și ajutor necondiționat, când are nevoie. Astfel el va înțelege că ești o persoană serioasă, care mereu îl va susține, în orice situație ar fi.

5. Lasă-l să respire, nu-l sufoca : permiteți-vă spațiu reciproc. Evitați să fiți excesiv de interesată, activă sau posesivă. Presiunea puternică va crea tensiune în relație.

Femeile pot avea tendința să exagereze atât cu atenția, cât și cu interesul și în momentul în care sunt la începutul unei relații pot deveni extrem de posesive. Trebuie să vă controlați aceste porniri, neapărat, pentru că pot duce la ruperea relației.
6. Crează spațiu pentru afirmarea de sine și independență : faptul că tu ești o persoană care are o încredere de sine ridicată și ești activă și în afara relației, este un lucru atrăgător.
Nu renunțați la propriile pasiuni, hobby-uri și obiective, dar permiteți-i și persoanei iubite să procedeze la fel. Uneori timpul petrecut independent unul de altul, are rolul să aprofundeze relația.
7. Construiți între voi un spațiu al intimității fizice și emoționale : apropierea emoțională, exprimarea vulnerabilității voastre și comunicarea deschisă vor construi încrederea între voi.
Nu uitați că pentru bărbați, intimitatea fizică, menținerea contactului fizic, atingerile, sărutările, mângâielile, îmbrățișarea, mai apoi relațiile intime, au un rol foarte important în aprofundarea legăturii.
Nu te arunca pe el, din prima seară petrecută împreună. Dar arată-i interesul tău sexual și dorința puternică, fără să te oferi din prima. Astfel îl faci să te dorească din ce în ce mai mult și ai șanse mari, să îl faci să se îndrăgostească de tine.

Apoi, respectând limitele tale, în ritmul confortabil atât ție cât și lui, dă curs dorinței sexuale. Relația voastră se va desăvârși prin actul sexual.

8. Susține-i visele și aspirațiile : interesează-te de visele, ambițiile și cariera sa, susține-l cu ardoare în realizarea lor. Fii cel mai mare fan al său și oferă-i sprijin emoțional. Fii prima care îl felicită când are o reușită și bucură-te sincer pentru succesul lui !
9. Fii deschisa spre comunicare : stai de vorbă cu el, inițiază conversații deschise și oneste, exprimându-ți sentimentele, dorințele și așteptările. Încurajează-l să-și împărtășească gândurile.

O comunicare sinceră este crucială pentru o relație sănătoasă și de lungă durată.

10. Permite iubirii să se dezvolte natural, fără nicio constrângere : iubirea necesită timp și ca orice lucru valoros, multă răbdare ! Deși este firesc să dorești rezultate imediate, este normal să nu ai răbdare, vrei cu orice preț o relație, trebuie să știi, că lucrurile grăbite pot împiedica creșterea relației.
Sentimentele trebuie să se dezvolte în mod natural, este nevoie de timp pentru a vedea dacă există acea chimie care vă apropie și dacă este posibilă o compatibilitate reciprocă.

Aceste sfaturi nu sunt garanții și oricum, nu poți forța pe nimeni să se îndrăgostească de tine. Fiecare persoană este altfel și modul în care se raportează la aceste situații, este un lucru personal, caracteristic fiecărui individ în parte.

Aceste sfaturi pot reprezenta o generalizare, dar cu siguranță că aplicându-le vei da șanse mari relației.
În schimb un lucru este sigur : dacă sunteți sortiți unul celuilalt, indiferent cât de ocolite vor fi căile D-lui, voi veți rămâne împreună !

 %d blogeri au apreciat: