IDENTITATE DE GEN, SAU CUM TREBUIE SĂ NE APĂRĂM FEMINITATEA MOȘTENITĂ DIN NAȘTERE !

IDENTITATE DE GEN, SAU CUM TREBUIE SĂ NE APĂRĂM FEMINITATEA MOȘTENITĂ DIN NAȘTERE !

Îmi port feminitatea, ca pe-o a doua piele, uneori nici nu o observ, pentru că face parte din mine și o știu ca pe o veche prietenă. E membrana prin care simt pulsul vieții, e conexiunea intrinsecă cu natura și cu lumea care mă înconjoară, căci eu nu mă pot detașa de feminitatea care îmi curge prin vene.
Eu știu că biologic sunt o” femelă matură ”a speciei umane, ajunsă deja într-o perioadă din viață, când funcția mea primordială, cea de reproducere și perpetuare a speciei nu mai funcționează, dar poate că tocmai din această cauză, îmi simt această trăsătură mai puternic decât oricând altădată.
Am cerut inteligenței artificiale, să-mi dea definiția femeii. Iată ce spune robotul, programat să spună ideologia unei lumi în care nu mai ai siguranța sexului tău biologic și a celor doi cromozomi XX moșteniți din naștere :

‘’Noțiunea de femeie, este un termen folosit pentru a descrie pe cineva care se identifică ca fiind de gen feminin, de obicei cu caracteristici și atribute asociate cu feminitatea. Cu toate acestea, este important de menționat că identitatea de gen poate fi subiectivă și poate să nu se alinieze întotdeauna sexului biologic al individului.’’

Cu alte cuvinte, oricine altcineva, se poate considera femeie, chiar dacă un cromozom X din cei doi, care te caracterizează, este defapt Y.
Adică, cu alte cuvinte, vin vremuri în care, va trebui să-mi apăr feminitatea, ca pe-o virtute moștenită din naștere purtând-o cu naturalețea cu care identitatea mea adevărată de femeie, în carne și oase, mi-o poate oferi.

Decând constat nebunia acestei lumi, delirul acesta prin care, cu noțiunea de ‘’identitate de gen ‘’ cineva vrea să mă convingă că totul este posibil și că asta e o loterie, prin care putem să-l corectăm pe D-zeu, considerând că un individ cu un cromozom Y în loc de X, poate fi mai bun și mai frumos decât o femeie.

De ce am vrea să schimbăm ce a creat frumos și logic D-zeu ? Voi ajunge, să fiu mândră, de faptul că sânii mei sunt carne și sânge și nu două pungi de plastic, atașate de un chirurg plastician, de corpul meu.
Sânii, pe care i-am blamat și am suferit de dimensiunea lor exagerată, căci mi-au limitat mișcările și mă dureau rău de tot la menstruație, dar m-au compensat la maternitate, când au oferit din abundență hrana necesară puiului meu și nimic nu mi s-a părut mai frumos, mai natural și mai înălțător decât bucuria alăptării.
Doar că rămâne un ”mic” amănunt. Eu sunt creația lui D-zeu căreia i-a înzestrat Domnul, cea mai importantă funcție a ființei umane : PROCREEREA.

Întregul meu corp, este construit în așa fel, prin structurile mele anatomice precum ovare, tuburi uterine și vagin, precum și caracteristici sexuale secundare, cum ar fi sânii și șoldurile mai largi decât ale bărbaților, încât să fiu capabilă să cresc în pântecele meu un pui de om, să-l hrănesc și să-l apăr de toate intemperiile, acolo sub inima mea și să fiu capabilă să-l aduc pe lume.

Asta înseamnă să fii FEMEIE ! ! Acest lucru nu puteți să ni-l furați ! Chiar de ne-ați făcut să ne îndoim de dreptul nostru moștenit din naștere, printr-o structură biologică umană caracteristică, funcția de procreere ne aparține.
Poate că veți crea mijloace, să vă sprijiniți teoria identității de gen, prin care fiecare își alege la maturitate sexul. Ce inepție ! Ce perversiune ! Ce abuz, asupra întregii umanități !
Dar nașterea nu puteți s-o imitați, decât dacă ne veți smulge uterele din locul lor, zămislit de D-zeu și îl veți introduce forțat în pântecul unui individ, care nu a știut să fie bărbat, dar va știi să fie femeie !
Voi asta vreți ? În realitate ceea ce vreți este o masa de indivizi, care și-a pierdut total identitatea, nu mai are credință, nu aparține niciuneia dintre religii, nu are nici neam, nici țară, nici D-zeu, nici apartenență națională, nici limbă, nici cultură, iar mai nou, nici gen.
O pleavă pe care voi puteți s-o fluturați în vânt, după bunul vostru plac, niște oameni care nu au fost în stare nici măcar să-și ducă la bun sfârșit menirea dată de D-zeu.
Ce fel de oameni sunt aceia care nu se simt întregi în trupul pe care natura l-a oferit și nu se vor identifica niciodată cu corpul lor, încercând să lipească și să dezlipească organe sexuale, ca într-un puzzle grotesc și vulgar, născând ființe monstruoase ca a lui Frankenstein ?

Vă place grotescul pervers și abuziv al acestei lumi ? O lume în care trebuie să mă îndoiesc de feminitatea mea, când un bărbat denaturat, cu mameloane e în stare să se urce pe un podium al unui concurs de frumusețe, unde feminitatea cea reală și autentică ar trebui să câștige prin excelență ?

V-ați pierdut cu totul bunul simț, simțul estetic ? V-ați pierdut cu totul mințile ? Cum puteți să aduceți un asemenea afront întregii existențe a femeii ?
Cum puteți să aduceți un asemenea afront mamelor voastre ? Soțiilor voastre ? Surorilor voastre ? Fiicelor voastre ? Cine sunteți voi, ca să ne învățați că a fii femeie este o noțiune subiectivă și că oricine care crede că este femeie poate să fie !

Păi haideți aici travestiți și transsexuali, arătați-ne că sunteți femei cu adevărat ! Munciți cu noi cot la cot, chinuiți-vă 9 luni de zile cu un copilaș sub inima voastră și aduceți-l pe lume în chinuri, așa cum o facem noi și tot mai avem puterea să luptăm și să muncim mai departe, ducând pe umeri soarta unor națiuni, popoare, țări și lumi, sau cel puțin cea a familiilor noastre !

Credeți că feminitatea înseamnă doar să vă urcați pe tocuri, să vă plantați sâni, să vă tăiați cucul, să vă fardați, să vă lăsați părul lung, să vă eradicați hormonii masculini și să țipați în gura mare că vă simțiți femeie ?!
Feminitatea este întreaga noastră identitate, puterea noastră dată de mâinile care muncesc, de inimile care bat pentru copiii lor, brațele care țin puii în brațe și buzele care sărută .

Nu veți avea niciodată puterea pe care noi femeile o purtăm în noi, e sacră și ancestrală și nu o veți înțelege niciodată. Sunteți rodul unei lumi bolnave, care nu își respectă trecutul, otrăvește prezentul și condamnă viitorul !

Dar nu avem nevoie nici măcar să ne simțim amenințate de falsitatea voastră.
Sunteți deplorabili, niște ‘’fake-uri’’ de prost gust, vulgari și grotești, ființe pierdute, fără identitate, fără statut, fără D-zeu !

 %d blogeri au apreciat: