‘’DRAGA MEA, EU NU ȚI-AM PROMIS NIMIC ! ‘’

‘’DRAGA MEA, EU NU ȚI-AM PROMIS NIMIC ! ‘’

Psihologia umană este un domeniu atât de vast și uneori greu de înțeles. Femeile gândesc într-un fel, bărbații la ani lumină distanță și cele două moduri de gândire converg foarte rar intr-un punct comun.
Că nu știm noi să comunicăm și asta este adevărat, că nu comunicăm eficient și asta este posibil, dar există unele comportamente masculine, care depășesc limita masculinității consacrate și devin nemernicii.
Hai să facem un exercițiu de imaginație : o tânără cunoaște un tânăr fermecător, cu care schimbă o perioadă mesaje pe rețelele de socializare, fata simte că în sfârșit a găsit un băiat interesant, cu care poate povesti, care este pe aceeași lungime de undă cu ea, omul care s-ar putea să fie sufletul ei pereche și simte un fior dulce pe care nu îl mai simțise demult.

Se înțeleg să se întâlnească și pentru că afară este cald, atmosfera este încinsă pentru că și spiritele se înfierbântă, după câteva întâlniri, au o relație intimă.

Lucrurile se desfășoară cât se poate de normal, ai crede că asistăm la începutul frumos al unei idile care va dura în timp, când la un moment dat, fiind împreună, bărbatul flirtează și cu alte femei de față cu tânăra noastră.
Ba mai mult, în prezența ei, ca și când ar fi doar o prietenă, curtează alte femei, le complimentează și încearcă să le agațe. Când fata îl atenționează că acest comportament o deranjează enorm, că o rănește, că îi provoacă suferință, bărbatul îi spune nerușinare :

‘’ Draga mea, eu nu ți-am promis nimic ! Astea sunt doar filme de-ale tale, ce ți-ai imaginat? Tu crezi că noi suntem într-o relație ? Crezi că suntem o pereche ? păi află că nu ! Noi suntem doar parteneri de sex, sex fără obligații! ’’

În acest moment, în ochii fetei, povestea de iubire atât de frumos construită în mintea și sufletul ei, se năruie ca un castel din cărți de joc și îi ia locul realitatea crudă și adevărul gol-goluț : a fost doar folosită !
Și care este mesajul care străbate din comportamentul de mojic al bărbatului ? – ‘’ Ca să îmi fii prietenă, iubită, nu ești de ajuns, ca să te scot în lume, să te prezint prietenilor, ești prea puțin, știi și tu, nu ne potrivim, dar pentru sex ești numa bună !’’
Eu știu că în mintea bărbaților aceste noțiuni sunt perfect distincte, că bărbații pot să se concentreze asupra sexului, fără să își implice sentimentele în această ecuație.

Un bărbat mi-a explicat odată, că atunci când vrea cu disperare să facă sex, nici măcar nu contează cum arată femeia pe care o penetrează, că sexul este pragmatic, practic, este actul brut fără niciun fel de garnitură sentimentală, că pentru sex nu îți trebuie nu știu ce pregătire specială, că nu are rost să filosofezi prea mult când îți arde de-o tură.

Dar pentru o femeie este cu totul altceva. Pentru o femeie relația nu începe cu dorința sexuală, femeia are nevoie de afectivitatea și sentimente, bine vorbesc de majoritatea femeilor.
Pentru femeie, sexul nu este un scop în sine, că el vine ca un rezultat, sau ca o continuare și o desăvârșire a sentimentelor trăite pentru bărbat, dar ea nu caută sexul neaparat, disperat și musai cu japca, precum o fac bărbații.
Pentru fata aceasta, s-a năruit visul frumos și data viitoare va sufla și în iaurt, se va dărui cu greu și fără încredere și probabil niciodată nu va mai avea crede unui mascul. Cât de nemernic să fii, după ce te-ai folosit de ea, de nenumărate ori, să îi spui pe față că nu este destul de bună pentru tine, ca să îți devină iubită !
Câtă nemernicie, ce caracter ieftin și îmbâcsit trebuie să ai, să faci zile întregi sex cu o femeie, dar să o desconsideri ca prietenă și să i-o spui în față ! În facultate am cunoscut un alt caz, care seamănă leit cu cel relatat mai sus.
Aveam o prietenă care se încadra în standardele de frumusețe ale secolului “ 90-60-90, o fată înaltă, suită mereu pe tocuri, cu niște sâni fermi cu sfârcuri ascuțite, așa cum le place bărbaților extrem de masculini. Bărbații practic erau înebuniti după ea.
Ea era veselă, încrezută și savura succesul și modul în care bărbații roiau în jurul ei. La un moment dat a cunoscut un ardelean frumos cu ochi albaștri care i-a furat inima. Doar că tânărul nostru avea o relație sexuală, cu o fată plinuță și sexy, gen Bebe Rocha.

Tânărul nu putea să renunțe la fata plinuță cu care făcea sex, care era de-o frumusețe răpitoare, doar că nu o considera destul de bună să iasă cu ea în lume, dar la sexul cu ea nu putea renunța.

Până la urmă a trebuit să renunțe la ea, ca s-o îmbrobodească pe fata subțirică, care i-a devenit soție și apoi după câțiva ani au divorțat pentru că el nu era în stare să-și țină organul sexual în pantaloni și a înșelat-o.
Să pun întrebarea, care se cere pusă : și dacă rămânea cu fata plinuță și sexy, nu erau împreună și astăzi ? Eu cred că este foarte important să știi din start ce vrei și acest lucru să-l comunici bărbatului pe care l-ai cunoscut și să afli care sunt pretențiile lui și ce își dorește de la tine.

E clar că dacă o femeie vrea stabilitate, fidelitate, o relație sinceră, sigură și de lungă durată, va întârzia cât mai mult actul sexual. Bărbații care vă spun în față că nu sunteți prima obțiune pentru ei, care prin acest lucru vă transmit că nu sunteți suficient de bune pentru ei, merită să le întoarceți spatele definitiv și niciodată, never-ever să nici să nu vă aduceți aminte că au existat vreodată.

Unele lecții pe care le trăim și le primim de la viață, vin foarte concentrate, cu mai multe capitole de învățat de parcă ar fi un curs concentrat, dar odată ce ți-ai învățat lecțiile, suflă și în iaurt.
Singurătatea este mult mai plăcută decât o afirmație de genul: ‘’draga mea, tu ce-ai crezut ? Păi noi suntem doar parteneri de sex. Eu nu ți-am promis nimic ! ’’

Karma se rotește ciclic și toate acele lucruri cu care i-am rănit pe semenii noștri, le-am provocat suferință, acolo unde ei și-au pus sufletul în fața noastră, iar noi ne-am bătut joc de el, păi află că soarta se va întoarce ca un boomerang spre tine, plătindu-te cu aceeași monedă.

Dacă tu te-ai folosit de naivitatea, afecțiunea, bunătatea și dorința de apartenență a unei femei care chiar te-a iubit și tu ai considerat-o doar un obiect de consum, vei cunoaște și tu la un moment dat umilința și nu vei înțelege ce ți se întâmplă :
‘’What goes around, comes around !’’


%d blogeri au apreciat: