ROMÂNIA, ÎNCOTRO…?!!!

ROMÂNIA, ÎNCOTRO…?!!!

Statul eșuat, a dat faliment în toate structurile sale… Suntem în cădere liberă, purtând pe spate o parașută defectă, lăsați cu totul pe cont propriu, indiferent că vorbim de siguranța noastră, de sănătate, de educarea tinerei generații, sau de justiție.
Toate instituțiile statului au dat chix cu brio, după mai bine de trei decenii de democrație și noi stăm goi pușcă, fără apărare, fără pavăză, sau scut în fața răului, care se extinde prin toate structurile și acaparează o țară slabă și vândută, trădată și jerpelită, târâtă în glodul corupției.
Poliția ridică din umeri neputincioasă, o parte din ea, cealalată parte, este în cârdășie cu cămătarii și mafioții, alții stau de stindard, ca acelora din urmă să nu le fie deranjate afacerile și să se poată desfășura liniștiți, în timp ce justiția doarme, sau se face că nu vede.

Încerc să îmi amintesc zi în care nu am fost martora unei nelegiuiri și nedreptăți strigătoare la cer, asupra omului de rând, a cetățeanului fraier și plătitor de taxe, care se pare că este tras în piept zilnic, după ce tot zilnic este călcat în picioare și i se calcă drepturile cu nerușinare.

Mai bine de patru ani suntem duși cu zăhărelul, în Cazul Caracal, unde două copile au fost răpite de pe stradă, rupte din sânul familiilor lor, destine frânte, vieți distruse, furate, traficate, în cine știe ce colț al lumii, pentru a fi dame de companie și a fi exploatate sexual.
Poliția stă neputincioasă, Justiția ne oferă un praf magic, o Fata Morgana a unui adevăr care stă șubred în picioare și nimeni nu face nimic. Defapt face, favorizează mafioții la nivel înalt, care s-au îmbogățit din traficul de persoane și se află înfiltrate în cele mai înalte structuri ale statului eșuat.

Așa de fraieri ne credeți pe noi toți ?!!!! Atât de fraieri ne credeți încât am înghițit povestea voastră cusută cu ață albă, care este mai rea decât un scenariu de film horror, cu fetele arse în butoi ???!!!

Cât de slabă poate să fie o justiție care dă un verdict după această poveste ?! Unde este președintele țării, cum poate să permită o asemenea nelegiuire? Ce contează niște familii modeste ?
Ce contează două fete frumoase cu destine frânte ? Ce contează că își urlă durerea într-o lume străină și mor de dorul familiilor lor ? Ce contează părinții și bunicii, care niciodată nu își vor recâștiga liniștea ?
Spitalul Județean Satu Mare, o fată de 15 ani este tratată cu aroganță și nesimțire de un medic de gardă, care o agreseaza verbal. Cu toate că fata se simte rău, nimeni nu face nimic și în scurt timp fata decedează. Nici până astăzi nu știm cine sunt vinovații și care vor fi pedepsele lor ?!

Beizadeaua criminală care a avut un dosar penal retras de un judecător pe motiv că procesul ar costa prea mult ( ce economi judecători avem la activ ! ), este oprit de Poliție și cu toate că se găsesc droguri în mașina lui, fără să aibă RCA, este lăsat să plece, și în aceeași seară, pe drumul dintre Vama Veche și 2 Mai, având un cocktail de trei droguri în sânge, ucide doi copii nevinovați.

Câte instituții ale statului se fac vinovate de tragedie ?! Astăzi părinții și avocata beizadelei încearcă să-l scape pe monstrul acesta aberant de orice vină ! Și cunoscând Justiția românească vor reuși. Doar pentru că au bani ! Ministrul de interne trimite Corpul de Control, să constate cine a fost vinovat ?! Vreți să vă spun cine sunt vinovații ?!
Toți cei care au permis ca în țara asta, după 34 de ani de democrație, niște părinți cu bani, cu copiii lor aberanți și alintați, cărora li s-a permis orice, chiar și plimbări cu mașini de peste 100 de mii de euro, fără RCA, că doar săracii nu au bani să-și cumpere, să conducă sub efectul drogurilor și să ucidă doi copii nevinovați și modești, copiii României !
Toți sunteți vinovați : Poliția, Justiția, școala, dar cei mai vinovați sunt părinții, care nu au putut să își țină în frâu odrasla !!! Suntem neputincioși în fața unui sistem corupt care scoate beizadele ucigașe, care comit dublă crimă, din închisoare !
Într-un singur lucru excelează statul acesta : să tragă șapte piei de pe urma noastră, cetățenii de rând, înrobindu-ne cu taxe și impozite, colectând miliarde de lei pentru sănătate, iar apoi lăsându-ne să murim cu zile în spitalele groazei.
Este indiferent că vorbim de Satu Mare sau de Botoșani, aceeași cloacă de oameni scârbiți și indiferenți, care au depus Jurământul lui Hipocrate, ne trimit în brațele morții, lipsiți de empatie și umanitate, suflete reci care nu vor răspunde niciodată, pentru genocidul zilnic, pe care îl fac, asupra unui popor sărăcit.
Azi o femeie surdo-mută, naște pe asfaltul din fața spitalului, pentru că medicii ginecologi nu au primit-o și o asistă doar echipajul de la Ambulanță, acolo jos în colbul drumului. Bine ziceți : Isus s-a născut în grajd, printre animale, de ce nu s-ar naște simbolul României modeste în colbul drumului ! Rușine să vă fie !

Mâine, Alexandra, mama însărcinată de la Botoșani, care s-a rugat de personalul medical de la Spitalul Județean s-o ajute pentru că are dureri insuportabile, a fost lăsată să agonizeze șapte ore, fără să fie ajutată.

Ce ați jurat voi, oameni buni ?! Singura la care i-ați jurat credință este moartea, care își ascute veselă coasa prin saloanele spitalelor României, rânjind de bucurie, că îi serviți victime tinere. Ați ucis această mamă, care avea acasă încă trei copii, ați ucis-o cu sânge rece.
Cine va răspunde pentru moartea ei ???!!! Călăilor, trebuie să răspundeți la întrebarea pe care o pune o întreagă Românie, de oameni modești și muncitori, cei care trăiesc de la o zi la alta, masurându-și sărăcia.

Oamenii săraci și muncitori, cei care trebuie să-și drămăluiască bănuții să apuce ziua de mâine, vă întreabă urlând de durere : cine răspunde pentru moartea copilelor, pentru cea a mamelor, pentru cea a tinerilor nevinovați ai României ???!!!!

Mă simt neputincioasă în fața răului, care a cuprins tot ce ar trebui să funcționeze în țara asta și molima se extinde pe zi ce trece, favorizând corupția, de parcă am fi o țară din America Latină, unde mafioții fac legea și mor copiii nevinovați pe stradă, uciși de beizadele drogate, care își etalează diamantele și mașinile de lux cu nonșalanță și nerușinare pe rețelele de socializare, apoi ucid tineri nevinovați, cu sânge rece. Și neamurile lor, monștri cu chipuri umane cer : ‘’octa kill ! ‘’
Cine sunteți voi ? Demoni veniți direct din flăcările iadului, încarnarea răului suprem, după ce v-ați luat chipuri umane ?! Oricum vă recunoaștem ! Nu aveți D-zeu ! Nu cunoașteți respectul, frica, iubirea de semeni, totul vi se cuvine, totul vă aparține, o viață modestă și cinstită este zero în fața voastră ! Suflete vândute Satanei, mi-e milă de voi ! În țara asta nu mai există respect nici pentru femeie, nici pentru copil, nici pentru bătrâni, nu există respect și iubire în familie, se năruie sistemul din rădăcina lui, din celula lui de bază, care este familia.

Distrugeți tot ce a fost vreodată sfânt și drept și călcați în picioare valorile acestui neam ! Trei decenii de democrație, s-au pierdut în van, ați vândut țara, ne-ați făcut colonie, ne-ați vândut străinilor și ați vândut tot ce ați putut, pe bani mărunți.

Azi suntem cu capetele plecate, trăim la limita sărăciei, cu toată știința ce o purtăm în creierele noastre, acum aveți alt stăpân : Banul ! Vă închinați lui, și cel care nu are bani e zero, e pleavă în vânt !
Nimic nu ne-a mai rămas doar D-zeu ! D-zeu să ne aibă în pază : și pe noi și pe voi !!!


%d blogeri au apreciat: