TIPURI DE BĂRBAȚI PE CARE POȚI SĂ-I CUNOȘTI LA ÎNTÂLNIRI

TIPURI DE BĂRBAȚI PE CARE POȚI SĂ-I CUNOȘTI LA ÎNTÂLNIRI

Când decizi că ți-ai jelit destul despărțirea, după o relație de lungă durată și vrei să te avânți în vâltoarea întâlnirilor, frumos spus a ‘’datingului’’, trebuie să îți asumi, să întâlnești bărbați cel puțin interesanți, dacă nu chiar ciudați.
Unii s-ar putea să te încânte, alții să îți creeze pentru toată viața o reticență, care să te țină departe de sexul puternic. Știți voi zicala aia : ‘’When they like me, I don’t like them, when I like them, they don’t like me ! ‘’
Și totuși, făcând o scurtă trecere în revistă a experiențelor trăite, iată o clasificare originală a bărbaților, cu care te poți întâlni:

1. Casanova: Acest bărbat este fermecător și știe cum să seducă o femeie, cum să o facă să cadă la picioarele lui ! Când te întâlnești cu acest tip de bărbat, trebuie în primul rând să te decizi ce vrei ?

Dacă vrei momente de neuitat, care să-ți rămână mărturie și amintire la bătrânețe, dacă vrei o aventură care îți va aduce toate simțurile la nivelele cele mai înalte ale percepției, nu te da în lături de la o relație cu acest bărbat, chiar dacă poți fii din start sigură, că va fi de scurtă durată.
Casanova, potrivit atributelor sale, nu poate rămâne fidel, unei singure femei. El iubește femeia și femeile în general și nu poate renunța la statutul său de seducător. Te va ameți în pat, îți va dezvălui secrete ale jocurilor sexuale, care îți vor oferi, cel mai lung preludiu experimentat vreodată.

Dacă poți să accepți ideea că el este un aventurier, că va trebui să-l împarți cu mai multe femei, că el nu este în stare de un angajamnet serios, aruncă-te în vâltoarea unei relații cu acest bărbat, care este un jucător, un împătimit al sporturilor seducției și nu este interesat de o relație angajată.

2. Domnul ‘’dulceață’’, sau ‘’drăguțul’’ : Acest bărbat este dulce, grijuliu și pune întotdeauna nevoile femeii pe primul loc. Este de încredere, te poți baza pe el în orice situație, ceea ce îl face un partener excelent pentru o relație pe termen lung.
Dacă ești o femeie cu temperament, o nebună care vrea adrenalină și nu se mulțumește cu un bărbat cuminte, care îi încălzește sufletul, s-ar putea să te plictisești cu acest bărbat.
3. Aventurierul: Spre desosebire de Domnul ‘’dulceață’’ această categorie, te va ține în priză 24 de ore din 24. Acest bărbat, adoră să încerce lucruri noi și este întotdeauna pregătit pentru o aventură.

El este spontan și poate aduce emoție și distracție în viața unei femei. Aici în schimb, va trebui mereu să fii pregătită de acțiune, de aventură și de lucruri noi în viața ta. Lângă acest bărbat, nu te vei plictisi niciodată. Dacă tu ești o pisicuță, căreia îi place să toarcă la căldura șemineului, fugi departe de aventurier.

4. Intelectualul: Acest bărbat este inteligent, citit și iubește să se angajeze în conversații profunde. El poate stimula mintea femeii și poate oferi companie intelectuală.
Dacă tu la rândul tău ești o femeie care adoră să discute despre lucruri interesante, îți place cultura generală, îți place să te avânți în polemici și ești interesată mereu, să cunoști lucruri noi, acest bărbat ți se va potrivi ca o mănușă.
Dar dacă tu nu ai răbdare de așa ceva, ești mai degrabă un om de acțiune, decât unul care filosofează, intelectualul, va fi prea mult pentru tine. 5.Bărbatul obsedat de carieră: Acest om este ambițios și concentrat pe cariera sa. El poate excela în viața profesională, dar se luptă să găsească timp pentru o relație sau are dificultăți în a echilibra viața profesională și cea personală.
Lângă acest bărbat, vei fi mai mereu neglijată, pentru el, întotdeauna cariera și serviciul vor fi pe primul loc, numai apoi vine familia și toate celelalte. Lângă el, va trebui să aștepți mereu, când își face timp să îți răspundă la mesaje, când își face timp pentru tine. Vei avea mereu senzația că ești doar a doua opțiune.
6. Sufletul sensibil: Acest bărbat este în contact cu emoțiile sale și nu se teme să-și exprime vulnerabilitatea. Este empatic și înțelegător, ceea ce îl face un mare ascultător și un sprijin emoțional. Doar că s-ar putea să ai senzația la un moment dat, că ești lângă o prietenă, sensibilitatea acestui bărbat aduce foarte mult cu cea a unei femei și vei simți că ești descoperită.
Vei simți că nu ai sentimentul siguranței și ocrotirii, pe care trebuie să ți-o ofere un bărbat. Vei observa, că la un moment dat, tu îl ocrotești pe el, nu invers și vei deveni umărul confortabil, pe care va putea plânge.

7. Omul de familie: Acest bărbat prețuiește familia și caută o relație serioasă și angajată. El poate prioritiza să aibă o viață stabilă acasă și să construiască un viitor împreună. Acesta este bărbatul cu care poți defila, dacă și tu cauți o relație stabilă și serioasă, în care amândoi parteneri se concentrează într-o singură direcție, bunăstarea și fericirea familiei.

8. Joker: Acest bărbat are un mare simț al umorului și poate face întotdeauna o femeie să râdă. El aduce bucurie și râsete în relație și este cunoscut pentru revenirile sale spirituale și capriciile amuzante.
Doar că niciodată nu știi când glumește și când vorbește serios ? De unde până unde este adevăr și de unde începe pamfletul ? S-ar putea ca pentru el, chiar și relația cu tine, să fie o glumă.

9. Artistul: Acest bărbat este creativ, pasionat și poate excela în domenii precum muzica, arta sau scrisul. El poate aduce un sentiment de frumusețe și inspirație în viața unei femei. Dacă ești o romantică incurabilă, genul care știe să se piardă într-o romanță, care prețuiește lungile delectări artistice, contemplări, filosofări în legătură cu sensul vieții, genul de femeie care poate sta goală o zi întreagă în pat cu iubitul ei, păi ăsta este omul tău.

Acești bărbați se plictisesc repede și tot atât de repede, se îndrăgostesc din nou. Așa că, bucură-te de tot ce-ți oferă, atâta timp cât îți oferă și nu avea mari așteptări față de el.
10. Căutătorul spiritual: Acest bărbat se află într-o călătorie de auto-descoperire și poate avea un interes profund în spiritualitate sau filozofie. El caută o conexiune semnificativă, sufletească și poate oferi un sentiment de pace interioară și iluminare.

Să faci dragoste cu acest bărbat, este un deliciu, va dori mereu să-ți ofere tot ce îi stă în putință, să fii împlinită și să cunoști plăcerea supremă. Dacă și tu la rândul tău ești o persoană spirituală, căutând calea spre autocunoaștere și desăvârșire, viața voastră va fi radical diferită de a celorlalți și veți avea stilul vostru, special.

Ce v-am descris eu mai sus, este o generalizare a stereo-tipurilor masculine, cu care te poți întâlni, dar este foarte posibil ca, aceste caracteristici, sau măcar câteva dintre ele, să se regăsească în aceeași persoană. Oricum, inima dictează și ea de multe ori, nu ține cont de rațional și asta este normal și omenesc.
Bucurați-vă de plăcerea descoperirilor și de experiențele voastre de dating și alegeți totuși cu capul pe umeri. Succes, dragelor !


%d blogeri au apreciat: