DE CE SE SIMT FEMEILE ATRASE DE BĂRBAȚII ÎNSURAȚI, SAU AFLAȚI ÎNTR-O RELAȚIE ?

DE CE SE SIMT FEMEILE ATRASE DE BĂRBAȚII ÎNSURAȚI, SAU AFLAȚI ÎNTR-O RELAȚIE ?

Mulți bărbați tineri au experimentat un fenomen, cel puțin ciudat. O lungă perioadă de timp, cu toate că încercau să socializeze, încercau cu disperare să-și găsească o prietenă și mult timp nu se întâmpla nimic.
Apoi, când în sfârșit reușeau să găsească o fată care să le devină iubită, lucrurile se schimbau radical și brusc, din neant apăreau și alte femei interesate de bărbatul respectiv.
Bărbatul rămânea pur și simplu surprins de acest succes neașteptat, pentru că în accepțiunea lui, nu se schimba nimic : înfățișarea nu i s-a schimbat, este același om și nu înțelege de ce sunt atrase aceste femei de el, acum când în sfârșit are o prietenă ? Doar că lucrurile nu sunt chiar așa de simple.

În momentul în care bărbatul respectiv primește o validare sexuală, chiar o validare romantică din partea femeii care i-a devenit iubită, comportamentul lui se schimbă.

Din acel moment el primește o încredere în sine de natură sexuală, începe să fie mai sigur pe el, radiază această siguranță sexuală, arată spre exterior acest sentiment, atrăgând și alte femei cu încrederea lui în sine.
Din acest moment, el știe că undeva există cel puțin o femeie, care i-a validat valoarea sexuală și romantică, și această încredere în forțele proprii este sexy și atrage și celelalte femei.

În afară de acest lucru, în biologie se vehiculează expresia ‘’alegere copulativă’’. Adică femelele din regnul animal se simt atrase de acei masculi, care sunt validați și de alte femele.

Tânărul nostru și-a schimbat comportamentul și siguranța lui de sine, validate de iubita lui, le atrage și pe celelalte femei. Este un lucru cunoscut și probat că, bărbații însurați reprezintă un adevărat magnet pentru femeile singure, care chiar dacă sunt perfect sigure că bărbatul are verighetă și este luat, ele simt o adevărată provocare în a cuceri un bărbat care este legat de o altă femeie.
Care ar putea fi motivele pentru care unele femei, pur și simplu, consideră bărbații însurați cu adevărat irezistibili :
1. Indisponibilitatea emoțională :
Unele femei, pot găsi atrăgătoare ideea de a urmări pe cineva care nu este disponibil. Ele pot considera că este o adevărată provocare să reușești să cucerești un bărbat care are soție, eventual familie.

Acest lucru s-ar putea datora dorinței de a simți un fior al aventurii și prin această acțiune să iți validezi talentul de cuceritoare, de femeie irezistibilă. Sunt femei care fac un adevărat sport din a vâna bărbații însurați.

Când este vorba de bărbații care au poziții sociale, sunt persoane cunoscute, persoane publice, aici intervine deja interesul și nu neapărat dorința de a-și valida talentul de cuceritoare.
2. Seriozitatea și maturitatea :
Mulți bărbați însurați insuflă femeilor, efectiv noțiunea de seriozitate și maturitate prin faptul că ei deja sunt într-o relație asumată, care a ajuns să fie legalizată și că acest lucru este incontestabil un gest de maturitate.
Se prea poate ca bărbații respectivi chiar au deja o vârstă serioasă, sunt la maturitate, uneori chiar vârsta este o atracție în sine. Printre atâția bărbați care din păcate sunt băieții mamei, care se maturizează greu, unii dintre ei nu reușesc să o facă niciodată, femeile care sunt în căutarea unor parteneri maturi și serioși, clar că se vor simți atrase de bărbații însurați.
3. Conexiune emoțională :
Pentru femeile care sunt într-o continuă căutare a unei conexiuni emoționale, un bărbat însurat, aflat într-o relație angajată, sugerează că posedă calități precum loialitatea, dedicarea și capacitatea de a forma conexiuni profunde.
Toate aceste trăsături de caracter, pe cale de dispariție, s-ar putea să exercite o atracție irezistibilă asupra femeilor care au întâlnit foarte mulți bărbați neserioși, care caută doar relații superficiale, de scurtă durată sau doar sexuale.
În afară de acest lucru, bărbatul care are o soție, știe, sau cel puțin a învățat să comunice cu o femeie, a învățat să o asculte, să plece urechea la problemele ei. Bărbatul care știe să fie fidel unei singure femei, reprezintă o atracție incomensurabilă pentru femeia care iubește să cucerească. Fidelitatea bărbatului este mai sexy decât un abdomen lucrat la sală.

4. Statutul și dezirabilitatea :

Statutul și dezirabilitatea este exact alegerea copulativă, despre care am discutat la început. Cineva care este deja într-o relație, este deja validat din punct de vedere al sexualității sale și al sentimentelor sale romantice și devine mai dorit și mai atractiv, pentru celelalte persoane de sex opus.

5. Fructul interzis :
Întotdeauna fructul interzis este incitant și există femei care trăiesc adrenalina, pe care o situație de genul acesta o poate produce. Faptul că bărbatul respectiv trebuie să se păzească, trebuie să se îngrijească să nu afle soția despre adulter, poate deveni o adevărată aventură și unele femei pot să devină cu adevărat dependente de acest lucru.
Unele femei s-ar putea să vrea să se lanseze în asemenea relații, tocmai pentru că prin acțiunile lor, vor face rău unei alte femei. Există o concurență și o răutate tacită între femei și unele dintre ele pot simți o bucurie sadică să facă rău, unei consoarte de-a lor.

6. Nesiguranță sau stimă de sine scăzută :

Unele femei care sunt atrase de bărbați căsătoriți sau luați, pot avea o stimă de sine scăzută sau nesiguranțe adânc înrădăcinate, care le determină să creadă că nu merită pe cineva disponibil sau singur.

În acest caz nu mai vorbim neaparat de atracție, ci mai mult despre o nesiguranță, despre o frustrare care poate să vină din trecut, o problemă nesoluționată în momentul respectiv.
Fiecare femeie are dreptul să fie respectată și iubită pentru ceea ce este și ce reprezintă, pentru statutul ei de femeie și fiecare merită să fie fericită în relația cu bărbatul iubit.

Când am încercat să-mi explic ce reprezintă cu adevărat acest fenomen prin care noi femeile ne simțim atrase de bărbații aflați în relații sau chiar cei însurați și am descoperit că în general suntem mânate de instinctul acela al alegerii copulative, mi-am adus aminte de anii de liceu, când toată clasa, mă refer de partea feminină a ei, era îndrăgostită de băiatul cel mai frumos din clasă, cel mai șmecheraș dintre toți.

Cu cât îl iubeau mai multe fete, cu atât mai interesant era și pentru celelalte. Concurența dintre femei și bărbați este foarte mare, în special în domeniul relațiilor și al căutării unui partener ideal.
Suntem cu toții obligați față de noi înșine, să reprezentăm mereu, versiunea noastră cea mai bună, în așa fel încât să ne oferim șansa să găsim partenerul ideal pentru noi.


%d blogeri au apreciat: