50+ SI INDEPENDENȚA DE NEPREȚUIT A FEMEII, LA ACEASTĂ VÂRSTĂ

50+ SI INDEPENDENȚA DE NEPREȚUIT A FEMEII, LA ACEASTĂ VÂRSTĂ

Dragostea la 20 de ani, are frumusețea ei, e romantică, e împlinită și dulce, ca un parfum de floare exotică. Știi foarte bine că este autentică și tot ceea ce faci și simți vine din adâncul sufletului tău, care trăiește pentru prima dată sentimentul înălțător al iubirii.
Atunci îți dorești mereu prezența persoanei iubite și singurul lucru important e să fiți împreună.
Nu simți cum trece timpul, nu realizezi decând stai în brațele lui, ai uitat cu totul de ceilalți, doar el există. Apoi, în timp, sentimentul pălește și tot ce îți dorești e să ai timp pentru tine.

Îți dai seama că nu aveai nimic în comun cu bărbatul respectiv, că tinerețea, pasiunea și plăcerea de-a trăi sentimentul, te-au dus într-o căsnicie, care era un lucru furat, lipsit de bază și adevăr, ceva ce nu ți-a aparținut niciodată.

După divorț ți-e greu, mult mai greu decât ți-ai imaginat că ar putea să fie și regreți momentul în care te-ai lăsat pradă pasiunii, deși ți-a plăcut.
Ai patruzeci și ceva de ani și te simți în floarea vârstei, deși cineva te atenționează că timpul tău a trecut, că nu mai ai nicio șansă să-ți refaci viața, cu un bărbat care ți s-ar potrivi și ar fi de nasul tău.

Ți se explică clar, că bărbații care ar fi generația ta, își aleg femei mult mai tinere, cu 15-20 de ani mai tinere ca tine și parcă nu îți vine să crezi ! De ce nu ai fi tu bună pentru un bărbat ?

Ai corpul tonifiat, faci ore întregi de sport zilnic și mănânci foarte corect, aproape ca un antrenor personal. De ce nu ai fi tu bună pentru un bărbat ?! Întrebarea persistă în tine și începi să cauți.
Pe rând bărbații, toți aceia care te atrag pe tine, te vor îndepărta. Unii te vor folosi, alții te vor batjocorii, îți vor demonstra în fiecare zi că nu ești bună pentru un bărbat. Și foarte greu vei înțelege.
Cu fiecare rană pe suflet ți se va mai clarifica câte un adevăr, dar tot mai clar vei vedea acel mare adevăr : După patruzeci, patruzeci și cinci, cinzeci de ani, niciun bărbat nu te va iubi pentru ochii tăi frumoși, ci va încerca să te folosească.

Că va fi dorința de-a face sex fără obligații, sau te va folosi pe bază de criterii financiare, sau orice alt fel de interes, prin care îi vei oferi o situație favorabilă pentru el, dar tot folosire se numește.

De atâtea ori te-ai ars, încât suflatul în iaurt a devenit o formă de existență și acum știi că pentru fericire nu ai nevoie neapărat de un bărbat în viața ta. Este cea mai frumoasă perioadă a vieții tale și în sfârșit poți să o trăiești așa cum îți dorești.
Copiii sunt mari, nu trebuie să-i asiști, nu trebuie să-i pregătești la școală sau să faci teme cu ei. Este momentul în care te poți dedica unui hobby, o îndeletnicire pe care ți-ai dorit-o în tinerețe, dar nu ai avut niciodată suficient timp s-o practici.
De ce ai avea nevoie de cineva să te controleze neîncetat ? Să te întrebe de ce mergi la coafor și de ce cheltui banii tăi pe cosmetică ? De ce ai avea nevoie de cineva care să-ți facă program, sau să te oprească să faci tot ce îți dorești ?!
Nici măcar nu mai ai nevoie să le placi bărbaților. Nu mai ai nicio dorință în acest sens.
Ani de zile te-ai înfometat să ai o siluetă de invidiat să atragi bărbații, dar astăzi îți dorești să mănânci prăjitura, acea prăjitură pe care ți-ai refuzat-o de atât de amar de multe ori și acum în sfârșit te poți bucura de ea, fără să ai mustrări de conștiință și fără să te intereseze că te îngrași.
Astăzi știi că poți să călătorești, poți să vezi lumea și poți să te bucuri de locuri în care nu ai pășit până acum. Independența este de neprețuit și abia acum înțelegi că nu ai nevoie de un bărbat în viața ta, ca să fii fericită !

Nu ai nevoie de un bărbat, căruia să-i calci cămășile, să-i calci pantalonii, să umbli după el și să te rogi de el să te iubească, în timp ce el te va înșela cu prima fufă analfabetă întâlnită pe stradă.

Nu vei mai avea niciodată nevoie de așa ceva și nu vei permite nimănui să te facă din nou să suferi
Poți să-ți cheltuiești banii pe dezvoltare personală, pe cele mai frumoase haine și în special pe cei mai frumoși pantofi, pentru că ținuta unei femei este perfectă atunci când este încălțată cu ‘’ acei pantofi’’.

 Vei iradia exact în momentul în care vei înțelege că lumea este a ta și pentru asta nu ai nevoie de un bărbat legat de gâtul tău !

Ești liberă și independentă, poți face tot ce îți dorești, lumea este la picioarele tale ! Fii deșteaptă măcar odată , sau mai bine zis pentru prima dată în viață !
Nici măcar pentru sex, nu ai nevoie de un bărbat, care să stea mereu lângă tine, până și acest lucru îl poți rezolva discret și eficient.

Tu nu ești singură, ai copiii tăi alături, ai o familie, ai prieteni și dacă chiar ai simți că ai nevoie de un suflețel lângă tine, salvează un animaluț.

Nimic nu te mai leagă de existența unui bărbat în viața ta, pentru că ți-ai învățat lecțiile și niciodată nu ai fost mai fericită și echilibrată, ca acum, când te dedici cu totul lucrurilor care îți aduc cu adevărat împlinirea.
Mă înclin să cred că există persoane care nu trebuie să trăiască neaparat în pereche, că sunt persoane ‘’fără de pereche’’ și dacă ești așa, nu ai nevoie să îți găsești jumătatea, pentru că personalitatea ta este un întreg !

 %d blogeri au apreciat: