ÎNTREBĂRILE PE CARE NU TREBUIE SĂ LE PUI IUBITULUI TĂU

ÎNTREBĂRILE PE CARE NU TREBUIE SĂ LE PUI IUBITULUI TĂU

Eu știu că femeile sunt mereu curioase, că dorința de-a știi neapărat în ce direcție se îndreaptă relația cu iubitul tău, este o problemă care te preocupă în mod constant, dar există întrebări care nu trebuie să le pui, indiferent cât de mult ți-ai dori acest lucru. Nu cere niciodată unui bărbat să definească relația voastră.
Nu îi pune întrebările următoare :
” Ce suntem noi unul pentru celălalt ? ”
” În ce direcție se îndreaptă relația noastră ? ”
Nu pune niciuna dintre aceste întrebari. Înțelege că, în momentul în care îi pui această întrebare, este ca și cum i-ai spune : “ hei, această relație se întâmplă numai dacă ți-o dorești tu.” Îi dai toată puterea de a decide, îl faci pe el să creadă că puterea de decizie este doar în mâinile sale.

Pe de altă parte acest subiect va fi mereu unul sensibil pentru bărbați, nu se va simți bine când vei pune asemenea întrebări :

1. Bărbații nu se simt confortabili și nu sunt dispuși să discute deschis despre relația pe care o au cu tine, despre cât este această relație de serioasă și în ce direcție merg lucrurile. Dacă ar fi să existe probleme în relație, cu atât mai puțin, și-ar dori să discute despre ele.
2. Unii bărbați se pot simți presați, atacați sau chiar înconjurati, atunci când sunt întrebați despre tot ceea ce există între voi, lucru care duce la o comunicare ineficientă și potențiale neînțelegeri, dar în orice caz o stare tensionată în relație.

 

Aceste interogări îl enervează, îl agasează și dacă devii și insistentă, te asigur că stai pe o bombă gata să explodeze.

3. Bărbații nu au aceeași inteligență emoțională și aceleași abilități de comunicare ca și femeile atunci când vine vorba de a discuta dinamica relației. Ei se pot lupta să-și gestioneze sentimentele sau pot să nu-și înțeleagă propriile emoții, pentru a oferi răspunsuri semnificative.

 

Se poate întâmpla să nu-și cunoască sentimentele și propriile trăiri, sau să nu fie sigur pe ele și în acest caz, nici nu îl poți învinui că ar fi vinovat întrun fel. Nu este preocupat să afle mai multe despre sentimentele lui și mai mult ca sigur, că nu se simte pregătit să ia taurul de coarne. Ține la tine, te iubește, dar încă nu se poate angaja la o asemenea responsabilitate, pe care căsnicia o reprezintă.
Indiferent de ce forma este ea,activitatea sportiva are un rol deosebit de important,sustine organismul in lupta sa cu kilogramele,este un catalizator al arderii grasimilor,formeaza corpul ,intinereste si vigorizeaza psihicul.Un program de slabire este complet prin existenta unei diete armonioase si a unui program de exercitii fizice.

Punându-i această întrebare bărbatului te pui singură într-o poziție nesigură, creând o imagine a unei femei disperate, lucru care te face neatractivă pentru bărbat.

Când începi să-l iscodești în legătură cu relația voastră, afișezi statutul unei femei disperate, care își dorește în mod obsesiv să se mărite.
Acest lucru devine respingător pentru bărbat și cei mai mulți masculi feroce, o vor lua la sănătoasă. Disperarea niciodată nu va fi benefică pentru imaginea ta.
Acest mod al tău de-a afla neapărat adevărul poate fi perceput de către bărbat, ca o încercare de a controla sau manipula relația, lucru, care poate fi dăunător încrederii și intimității.
În momentul în care te vei apuca să-i pui aceste întrebări, îi vei transmite informația că vrei să ai totul sub control, că vrei să îi controlezi acțiunile și să le influențezi în favoarea ta.
Este foarte clar, că asemenea situații se rezolvă doar prin comunicare. Este foarte important ca ambii parteneri să fie deschiși și onești unul cu celălalt, dar este, de asemenea, important să se respecte reciproc limitele și autonomia fiecăruia.
Este mai bine să creați un mediu sigur și deschis pentru a discuta problemele legate de relații, decât să puneți presiunea pe partener.

Dacă vă întâlniți de ceva timp și tu dorești să pui presiune asupra lui, există câteva întrebări pe care le puteți pune și le-am scris în legendele de mai jos. Iubitule, tu cum vezi evoluția relației noastre în viitor ?

Mi-ar plăcea să-ți cunosc prietenii și familia. Crezi că relația noastră este specială ? Sau vezi și alți oameni având o relație ca a noastră ? Te interesează să facem planuri pentru viitor împreună, mă gândesc la călătorii sau la diferite evenimente ?
Cum te-ai simți dacă am oficializa relația noastră ? M-ai prezenta ca partenera ta, oricărei persoane din viața ta? Cum ai descrie relația noastră, dacă ar trebui s-o prezinți celorlalți ?

Te vezi cu mine într-o relație angajată? Cum te simți atunci când discuți despre relația noastră în mod deschis și onest? Hai să facem un exercițiu de imaginație. Tu vezi un viitor pe termen lung cu mine ?

Ai putea spune ceva de genul, „M-am gândit foarte mult la relația noastră în ultima vreme și apreciez cu adevărat ceea ce avem. Am vrut doar să am o conversație deschisă și onestă despre modul în care amândoi vedem lucrurile progresând în viitor.
Care sunt gândurile tale despre locul în care ne aflăm și unde ne îndreptăm?” Această abordare schimbă accentul pe o discuție colaborativă, mai degrabă decât să pună decizia exclusiv pe el.

În plus, exprimarea propriilor sentimente și gânduri poate ajuta la crearea unui spațiu sigur și deschis pentru ca el să-și împărtășească perspectiva.

O abordare mai diplomatică poate să te ducă mai aproape de adevăr și poate să dea posibilitatea unei discuții constructive și sincere despre sentimentele, trăirile și perspectivele fiecăruia dintre voi.
Oricât de mult ți-ai dori să te vezi mireasă și oricât de important ar fi acest pas în viața ta, un lucru este cert, pentru păstrarea intimității și a acelui ton calm și corect în relație este bine să respecți limitele partenerului tău.


%d blogeri au apreciat: