IDOLUL FEMEILOR

IDOLUL FEMEILOR

Ne-am petrecut copilăria și adolescența visând la bărbatul romantic în general transportat de calul alb, apoi de-alungul vieții am întâlnit personaje care nu se apropiau deloc de iluzia mult așteptată. Mi-am pus de multe ori întrebarea, oare de ce doresc femeile să se mărite neaparat și de ce măritișul este considerat ca un scop în sine al existenței lor ?
Consider că este o mare prostie și oricum, așteptările vor fi mereu înșelate, pentru că așa cum noi femeile nu suntem perfecte, nu sunt fără cusur nici bărbații care ne înconjoară. În periplul meu în scopul căutării partenerului ideal, am întâlnit câteva tipuri de bărbați care au avut rolul să îmbogățească varietatea lumii în care trăim și mie să-mi fructifice experiența de viață:
BĂRBATUL NARCISIST cel care mereu este convins că el este o ”capodoperă a naturii” și cea mai mare pedeapsă pe care poți să i-o dai este , să desființezi oglinzile în care s-ar putea reflecta și admira. Tu nu vei fi niciodată sufiecient de tânără și de slabă pentru acest individ, pentru că el mereu se va afla deasupra piramidei estetice a perfecțiunii, considerandu-se cel mai frumos exemplar al faunei universale.

Este omul de care trebuie să te ferești pentru că el nu te poate iubi pe tine, se iubește doar pe sine ! Dacă ai avea vreodată impresia că te iubește gândește-te de două ori pentru că el în realitate are un interes în legătură cu persoana ta și mai devreme sau mai târziu, dacă ești suficient de atentă, îl vei afla.

BĂRBATUL FRUSTRAT ATRAS DE ADOLESCENTE SAU PEDOFILUL- este cred cel mai periculos individ, el nu are curajul și puterea să țină piept unei femei mature, sau dacă o face, are mereu nevoie de stimulente precum alcoolul, treaz fiind nu va avea tupeul să se apropie de o femeie adultă, inteligentă niciodată, pentru că mereu se va simți inferior. Acesta stăpânit de o pornire bolnavă, caută mereu copilele de care este atras în mod pervers.
Nu contează dacă fata are 14, 15 sau 16 ani, cu cât mai tânără cu atât mai mare este atracția lui libidinoasă. Se dă de gol foarte ușor, indiferent unde se află, el mereu se leagă de adolescente și caută cu tupeu să socializeze cu ele. Bărbatul acesta nu te va accepta pe tine niciodată ca femeie, pentru că el nu se simte în stare să lege o relație cu o femeie adevărată.

BĂRBATUL INTELECTUAL ATOTȘTIUTOR este genul care pe toate le știe mai bine și oricât ai fii tu de elevată și învățată, habar n-ai că tu nimic nu știi. Dacă bărbații enumerați mai sus , au corpurile muncite, musculatura dezvoltată și sunt prezenți mereu la sală, acesta din urmă în general e un slăbănog, sau un grăsuț sedentar.Dacă nu vrei să devii o paranoică, trebuie să te îndepărtezi de tot de acest individ.

PERVERSUL SEXUAL SAU PROSTITUATUL DIN SOCIAL MEDIA – Mediul on-line din păcate abundă de indivizi convinși că o femeie matură este ahtiată după sex și își dorește cu disperare o relație sexuală cu un bărbat mai tânăr ( Gigalai ) sau cu orice fel de bărbat și își încearcă cu tupeu norocul prin mesaje private insistente abundând de complimente inimioare și flori virtuale.
După câteva conversații, dacă intri în jocul lor grețos, te invită să le trimiți poze cu tine despuiată. De regulă aceștia reușesc în două trei mișcări să fie blocați și cu asta s-a terminat povestea.
ALCOOLICUL NEBUN – Până nu esti nevoit să-ți cauți perechea, într-un fel ești ocrotit , nu trebuie să cunoști tot felul de personaje dubioase. El nu este treaz niciodată, nici măcar în acele momente când te-a înzestrat cu complimente romantice, care te făceau să te topești.

Cântă la chitară și are o voce plăcută cu care te învăluiește și amețește cu sărutul perfect ca în filme. Dar în nebunia lui e paranoic, gelos și dus cu pluta, e omul care acasă distruge viața nevestei și a copilului care nu au nici o vină.

BĂIEȚELUL MĂMICII. Dacă totul a fost în regulă și ai cunoscut pe cineva drăguț care chiar îți place și deveniți suficient de apropiați să ajungi să fii invitată acasă la el și prezentată părinților, merită să studiezi cu atenție relația dintre iubitul tău și mama sa.
Se conturează aici un grup de băietei care sunt ” copilașii mamei” chiar și la 40-50 de ani, și nu ies D-ne ferește din cuvântul ei. Dacă te-ai împiedicat de acest bărbat, ține minte că va trebui să lupți nu numai cu el, dar și cu zmeoaica, mama lui. Îndepărtează-te cât mai poți , pentru că tu niciodată nu vei satisface pretențiile imense și ștacheta foarte sus pusă a mamei soacre.
Dacă ai putea să iei din fiecare bărbat mai sus enumerat doar acele trăsături care îți plac , probabil că ți-ai construi bărbatul care ți-ar plăcea la nebunie până la cer și înapoi
Îl vezi uneori cu trăsăturile sale frumoase, mai tânăr că tine, ținând de mână o fetiță, dar știi în adâncul sufletului tău că nu ai nici o șansă și mai jos de această ștachetă nu vrei să mergi.
Îl știi la 700 de kilometri depărtare, la fel de singur ca tine, și îi auzi vocea dragă la un capăt de telefon și simți pe buze atingerea dulce a sărutului perfect, dar stai încătușată între barierele sorții tale neputincioasă și plictisită să mai speri și să mai cauți.
Văd zilnic doamne care afișează că ”sunt într-o relație” și mă bucur sincer și cred că și-au găsit fericirea, dar văd și reversul medaliei, cu relații eșuate după un an de viață petrecut împreună.
Am ajuns să-mi iubesc singurătatea și mi-am regăsit demnitatea

Nu vreau să permit nimănui să mă convingă că nu sunt o femeie superbă, și sigură pe sine, nu vreau să permit nimănui să mă facă să cred că valorez mai puțin.%d blogeri au apreciat: