TE VREAU ÎN PATUL MEU, NU ȘI ÎN SUFLET

TE VREAU ÎN PATUL MEU, NU ȘI ÎN SUFLET

Anca era o femeie autentică, spirituală cu mult umor și o înțelepciune specifică femeilor trecute prin ciur și dârmon. Viața nu fusese prea blândă cu ea, rămăsese singură să-și crească cei doi copii mici, după ce tatăl lor își părăsise familia pentru o tinerică.
La patruzeci și un pic, nu mai ai prospețimea unui trandafir, corpul nu mai are fermitatea aceia obraznică a tinereții, dar mintea debordează de energie și efervescență, refuzând să îmbătrânească. Încercase să-și refacă viața, căutând partenerul ideal, la început cu naivitatea femeii fără experiență, crezând că poate cineva o va iubi pe ea, trup și suflet, doar pentru ochii ei frumoși și bunătatea pe care o dăruia, dar după câteva eșecuri dureroase, după situații în care bărbații s-au folosit de ea și pe urmă au aruncat-o cât colo ca pe-o jucărie stricată, Anca și-a schimbat atitudinea.
Majoritatea bărbaților căutau doar partenere de sex, de regulă fără obligații și trimiteau mesaje disperate, asidue și agresive, în nevoia lor stringentă de-a-și satisface nevoile, apoi treceau la următoarea victimă, fără să le mai pese de ea. Pe principiul ”câinele înfometat, e în stare să mănânce și un covrig uscat”, bărbații care căutau sex, erau în stare să accepte orice, doar să fie free și vorbeau frumos, o complimentau, până își vedeau sacii urcați în căruță, după care dispăreau fără urmă.

A învățat că realitatea doare, că oricine s-ar fi apropiat de ea, o făcea din interes: categoria cu nevoia de sex era clară, dar mai erau și aceia săraci, lipiți pământului, care încercau să profite de bunătatea ei, vânând avantaje materiale. Nu că ar fi fost bogată, dar avea o locuință, un loc bun de muncă și niște părinți care o ajutau.

De sex avea și ea nevoie, corpul ei încă tânăr, dominat de hormoni și o fire senzuală, își cerea drepturile, a înțeles că va trebui să profite și ea, exact după modelul adoptat de bărbații care îi făceau avansuri. A hotărât să nu se lase aleasă, ci să aleagă ea : bărbați tineri și frumoși ! Dacă tot se merge pe interes, măcar să fie pe placul ei până la capăt !
Pe Radu l-a cunoscut tot pe rețelele de socializare, dar înainte să-i dea accept la cererea de prietenie, i-a studiat cu atenție profilul. Fiind cu 10 ani mai tânăr ca ea, era perfect conștientă că și el se încadrează în categoria doritorilor de sex. Părea totuși interesant, un bărbat frumos undeva la 35 de ani, pasionat de motociclism, purta jachete de piele cu însemnele clubului de bike din care făcea parte, afișând spiritul wild & free al stilului său de viață.

Radu avea prietenă, afișată, clar o relație oficială, pozele lor împreună îi împânzeau profilul. Anca s-a familiarizat rapid cu situația, era obișnuită să fie mereu a zecea roată la căruță, mai mult decât atât bărbatul o considera un nou fetiș al lui. Pozele ei cu decolteuri adânci, cu sănii ei mari voluptoși care se întrezăreau prin textilă, îl făceau să-și imagineze tot felul de fantezii sexuale.

Nu se simțea deloc intrigată de situație, fusese obișnuită să ia mereu urma din festinul altora, firimiturile care rămâneau după ce altele se săturau și se plictiseau. Se familiarizase cu această stare, știa că își va primi porția de sex și își va continua viața singuratică de mamă, cu doi copii.
Mesajele din partea bărbatului veneau zilnic, se excita doar la auzul vocii puternice care emana multă masculinitate. Când se uita la pozele lui de la sală, cu mușchii umflați și cu talia lui înaltă, un munte de om, o năpădeau căldurile și se lăsa pradă plăcerii, până când tot corpul îi exploda în eliberarea supremă. Offfff, sexul acesta ! De nu ar fi avut nevoie de el, de nu i-ar fi trebuit încă în mod arzător și disperat ?! De ce avea nevoie de această plăcere, de ce nu se resemna cu situația ei ? În definitiv nu era singură, avea copii, avea părinții care o ajutau, se putea considera o norocoasă, și tot nu era suficient.
Fiind o fire romantică, se amoreza ușor, dar cu timpul a învățat că din afacerea cu bărbații, ea nu are cum să iasă învingătoare, încerca să acumuleze cât mai multă plăcere și asta e, viața merge mai departe. Nu o deranja nici faptul că pentru asta mai trebuia din când în când să împrumute bărbatul unei alte femei, în definitiv nu era răzbunare, mai degrabă revanșă, pentru că și al ei fusese luat.

În Univers practic totul se compensează și acum era rândul ei să își tragă partea. Își savura singurătatea și chiar dacă după divorț a avut momente de depresie în care își dorea enorm să aibă pe cineva alături, odată cu trecerea timpului, a început să vadă avantajele singurătății. Nu își mai dorea să schimbe acest statut, nu voia să spele, să calce, să facă de mâncare, era suficient de ocupată cu copiii ei.

Astfel că din partea cu bărbații, lua doar frișca și cireașa de pe tort. Discuțiile lor au continuat la fel de incitante, încărcate cu energii sexuale debordante, vocile lor emanau senzualitate și dorință, momentul întâlnirii se apropia, nu abordau subiectul dar urmarea era inevitabilă.
Radu și-a vizitat iubita care locuia la o distanță considerabilă de el, dar înainte o informase pe Anca, că va lipsi câteva zile din mediul virtual. Bărbatul era stăpânit de sentimente interesante, pe de-o parte iubita lui, care era o femeie incitantă, pe de altă parte Anca o femeie matură, interesantă, inteligentă, autentică, care emana sexualitatea întrunită a unui harem și a unui bordel la un loc.
În urma conversațiilor cu cele două femei, în paralel sau în continuare, bărbatul trăia într-o excitație sexuală continuă. Parcă ar fi vrut să posede amândouă femeile, să le iubească în paralel, sau poate împreună, se gândea poate ar fi fost de acord amândouă să se iubească în trei.
Fanteziile legate de cele două, sau cu fiecare în parte îi creau lui Radu, nopți nedormite, înfierbântate în care încerca să se satisfacă singur, trăind doar prin imaginile celor două zeițe și prin vocea lor, care îl făceau să explodeze de dorință. Universul lucrează mereu în direcția satisfacerii dorințelor noastre, doar trebuie să fii suficient de încrezător în el.
Un club de bike din orașul Ancai, organiza anual un festival al motocicliștilor, la care se adunau de regulă cele mai cunoscute cluburi din țară. Radu participase în fiecare an la această întălnire și se pregătea să facă drumul acesta cu amicii lui din nou, doar că de data asta va avea un motiv și mai incitant : posibilitatea de-a o cunoaște live pe Anca. Nu a ezitat să-i spună femeii despre excursia lui, de posibilitatea de-a se vedea, de-a se îmbrățișa măcar, deși era perfect conștient că nu se vor putea abține să nu se lase pradă dorințelor care îi animau de săptămâni întregi.
Anca a căutat rapid pe net desfășurarea evenimentului, locațiile și programul, și-a făcut în grabă un plan de bătaie, cu stomacul în pioneze își organiza fiecare pas, în așteptarea bărbatului frumos care i-a dat hormonii peste cap: i-au apărut coșuri pe față ca în adolescență, de parcă dorința refulată i-ar fi întors pe dos corpul disperat după sex.

În parcarea de lângă sensul giratoriu din Centru, se anunțase adunarea motocicliștilor prezenți la eveniment: cei veniți din județele țării, apoi cei autohtoni care li se alăturau și împreună o luau spre o altă locație, urmând spre seară să se întoarcă în locurile unde aveau cazare. Anca s-a gândit să îl întâlnească în acest moment, măcar să schimbe două vorbe, să se îmbrățișeze și să se înțeleagă cum se vor vedea deseară.

Parcarea era plină de bărbați cu baticuri legate pe frunte, purtând jachete de piele cu sigla clubului din care făceau parte, îmbrăcați în negru cu ochelari de soare, într-o gălăgie infernală, în huruitul motoarelor de mii de cai putere. Pe Anca o cuprinse amețeala, corpul îi lua foc, scena era deja de o încărcătură sexuală insuportabilă, simțea testosteronul din toate părțile.
La un moment dat a tresărit, chiar dacă avea ochelari și batic, „Lunganul’’ i-a atras atenția, era cu un cap mai înalt ca toți ceilalți. Corpul lui musculos, talia foarte înaltă, trăsăturile frumoase, te atrăgeau inevitabil. A simțit că o ia amețeala, că amorțește din tot corpul și îi părea rău că nu luase două pastile de magneziu în acea dimineață. Bărbatul a întors privirea spre ea și a zărit-o ! Da, știa că femeia blondă care îl iscodea era Anca și o atracție nebună îl cuprinse.
S-au apropiat , s-au luat în brațe s-au sărutat pe obraz, zâmbind și ținându-se de mână .
-Ce dor mi-a fost să te văd-zise el și o luă de după umeri. Ce zici ne vedem deseară ?

-Mi-ar plăcea să vii pe la mine- zise Anca- în seara asta copiii vor dormi la bunici. Radu a privit-o de sub genele lui frumoase și i-a zâmbit, cu zâmbetul cuceritorului care o va face să se simtă minunat în brațele lui.

Acele câteva ore până la momentul de seară la care urmau să se întâlnească din nou, au trecut foarte diferit, dar cu aceleași emoții pentru amândoi. Anca încercă să-și pregătească corpul pentru ce avea să urmeze, iar bărbatul se încărca cu adrenalină pe traseul pe care îl parcurgea alături de amicii lui de club. S-au înțeles să se vadă din nou în parcare, motocicleta lui Radu a rămas la pensiunea unde erau cu toții cazați.
Anca a venit cu mașina ei și abia urcați în mașină au început să se sărute cu patimă, mâinile au început să exploreze corpul celuilalt înnebuniți de dorința care îi stăpânea pe amândoi.
-Hai să o luăm la picior, că avem toate șansele să facem sex în mașină- zise Radu, iar Anca a pornit motorul, luând-o spre locuința ei. S-a gândit să pună masa, să îl servească cu un pahar de vin, să creeze o atmosferă romantică, dar din momentul în care ușa apartamentului s-a închis după ei, hainele au început să zboare de pe ei, în toate colțurile, nu mai știai că se dezbrăcau singuri, sau se ajutau reciproc.
Gurile înfometate se căutau, brațele încolăcite într-o îmbrățișare strânsă, gemete, suspine, învălmășeală de corpuri și segmente care alunecau îmbrățișate pe suprafețele epidermei transpirate de excitație , emoție și dorință. După primul sex nebun, au încercat să respire normal, să se uite unul în ochii celuilalt să vadă omul în spatele mașinii de făcut sex , ce erau amândoi.
-Ești o femeie specială! Ai o senzualitate debordantă, mă înnebunești, aș putea să mă îndrăgostesc de tine !
-Fără îndrăgosteală dragul meu ! Nu avem nici o obligație unul față de celălalt. Singura mea obligație sunt copiii și familia mea ! Facem sex. Ne simțim bine și atât ! Asta e ! Viața merge mai departe, fiecare vom cunoaște oameni noi, din ce în ce mai interesanți…
-Nu cred că nu iți dorești un om sincer și drăgăstos în viața ta !

-Mi-am dorit odată, dar nu mai am nevoie ! Am nevoie doar de plăcerea sexuală, după ce mi-o oferi, ești liber să îți săruți iubita. Asta este viața în definitiv. Unele au parte de bărbați care să le susțină, să le ocrotească, eu mă am pe mine. M-am obișnuit…

Noaptea a fost lungă, s-au iubit în neștire, concentrați să ofere multă, multă plăcere și să se încarce cu energia sexuală a celuilalt. Au adormit spre dimineață, încolăciți, două trupuri istovite dar satisfăcute… într-o îmbrățișare dulce odihnitoare.

Bărbatul a plecat de dimineață, a sărutat-o lung pe Anca, într-un sărut pătimaș apoi a luat-o spre amicii lui cu care urma să treacă munții în cursa lor spre următorul oraș.

După ce a închis ușa apartamentului, nu mai putea adormi, s-a așezat în fața calculatorului contemplând cererile de prietenie care i-au fost trimise în ultimele ore.
-Hai să vedem, cine urmează ?
Zâmbea satisfăcută, corpul se încărcase cu energie și ca un vânător dibaci își căuta următoarea pradă ! „Nu am nevoie să iubesc’’ doar să-mi iau partea de plăcere !
Un tinerel, în jur de 30, blond cu trăsături frumoase, era următorul pe listă… Viața merge înainte, cu noi aventuri și plăceri, încă nedescoperite…


%d blogeri au apreciat: