DRAGĂ FEMEIE, NU TE RUȘINA DE SENTIMENTELE TALE

DRAGĂ FEMEIE, NU TE RUȘINA DE SENTIMENTELE TALE

Educația pe care am primit-o nu prea ne-a permis nouă femeilor să fim așa cum ne-a creat natura, cu trăirile noastre, cu curajul să spunem lucrurilor pe nume, să ne spunem părerile, să ne bucurăm de anumite situații, să ne lăsăm pradă plăcerii.
Până la urmă societatea în care trăim nu prea este libertină nici astăzi, sub anumite aspecte. Oricum, trăim în România, unde imaginea femeii este una clasică și arhaică, într-o societate patriarhală, femeia închisă în bucătărie, învârtind prin oale și crescând copiii.
Dacă a ajuns la o vârstă la care ar putea avea cronologic, chiar și nepoți, ea trebuie să-și pună batic și să uite complet că este femeie. Să se înscrie în acea categorie care este invizibilă și să nu mai vrea nimic de la viață, în afară de un loc de veci, o pisică și un abonament de Netflix.

Relația clasică consacrată dintre un bărbat și o femeie, este aceea în care bărbatul face curte femeii, iar aceasta tăcută, gingașă și servilă i se supune, acceptă complimentele și asediul, după câteva buchete de flori, plimbări în parc, cadouri, practic devine femeia lui, după care vine inelul de logodnă și mai apoi nunta ca în povești.

Dar femeile s-au mai emancipat puțin și majoritatea nu se încadrează în șabloanele poveștilor de dragoste, sunt multe cărora le place să ia inițiativă, sunt multe care sunt nebune după sex.
Câte dintre voi, dragelor nu ați iubit fără să fiți iubite înapoi ? De câte ori ați declarat dragoste unui bărbat, sau ați inițiat o relație, așa pentru că ați vrut voi ? De ce ar fi rău, ca o femeie să spună ce simte pentru un bărbat, chiar dacă bărbatul respectiv o va respinge ?

De ce să nu poată avea și femeia curajul să inițieze, să înceapă o relație ? Nu cred că inițierea, faptul că femeia face primul pas este o masculinizare a femeii. Nu cred că prin acest gest femeile își pierd feminitatea, mai degrabă cred că este o formă în care își fac și ele, glasul auzit.

De ce nu ar avea o femeie curajul să fixeze cu privirea un bărbat, aducându-i la cunoștiință, că, da, îi place și că i-ar plăcea să aibă o relație cu el ?
Zilnic li se întâmplă femeilor, să fie fluierate pe stradă, să fie acostate de străini care le opresc, sau le adresează tot felul de replici unele mai blânde și mai domestice, altele mai obraznice și nerușinate.
Cum ar reacționa bărbații dacă ar fi și ei fluierați de femei pe stradă ? Ce s-ar întâmpla dacă un grup de femei ar fluiera după un frumușel pe stradă și i-ar adresa tot felul de replici de agățat ?

Ok, femeile nu vor proceda așa și este adevărat că aceste gesturi ar atinge feminitatea, dar cred că o femeie care iubește în taină un bărbat, poate să se confeseze și poate să-i facă o declarație bărbatului respectiv, fără să se rușineze de acest lucru.

În general sentimentele pe care le trăim nu trebuie să reprezinte motiv de rușine, mai ales acelea de iubire. Unii bărbați din păcate umilesc femeia care le aduce la cunoștiință iubirea pe care le-o poartă, sau și mai rău profită de slăbiciunea femeii, dar niciodată aceste acțiuni nu trebuie să o facă pe femeie să se rușineze de sentimentele ei.
Oricât de multe pălmi ai fi primit de la viață, oricât de mult ai fi fost umilită pentru iubirea pe care o porți în suflet nu trebuie să renunți la ea. Nu sentimentul este rușinos, ci omul care cu lipsă de tact îți calcă în picioare sufletul curat.
Nu trebuie să vă pară rău, charma se întoarce mereu. În cursul ei circular, nu iartă pe nimeni, cei care te-au făcut să suferi, vor suferi și ei la rândul lor de jocurile destinului, care are un bun obicei: te răsplătește exact cu acel lucru pe care l-ai dat.
Ce ai dat se întoarce la tine ! Dragă femeie, nu te rușina să savurezi plăcerea, ai și tu dreptul să te lași pradă nevoilor corpului tău.
Dacă soarta te-a adus într-un punct în care nu mai ai o relație legală în viața ta, nu trebuie să renunți la sex, tânără fiind corpul tău are nevoie de acele dezmierdări, de acea apropiere fizică, de atingerea atât de dragă și nu trebuie să te consideri vinovată pentru că dorești sexul și implicit plăcerea.
Există femei care, datorită partenerilor lor individualiști, neatenți sau dezinteresați, se întâmplă să nu cunoască dealungul unei vieți, plăcerea, fără chiar să cunoască noțiunea de orgasm.

Unele chiar au impresia că dorința de a face sex este doar dreptul bărbaților și nu este frumos și corect, ca o femeie să-și dorească sexul. Dacă corpul lor își strigă drepturile, ele se consideră vinovate, nu se cade ca femeie să vrei să faci sex.

Dacă bărbații descoperă din adolescență timpurie cum se pot satisfice singuri prin masturbare, femeile nu au curajul să se atingă în zonele intime, sau pur și simplu consideră că acest lucru este un delict.
Dragelor, natura a creat cel mai frumos dar : orgasmul clitoridian. Toate femeile trebuie să știe ce este clitorisul și rolul său în provocarea plăcerii, precum și faptul că stimularea acestuia prin atingere repetată produce un orgasm puternic, o plăcere supremă.

Clitorisul este organul erectil feminin, reprezentând centrul plăcerii sexuale la femei. Nu există nimic rușinos și vinovat în dorința de-a cunoaște plăcerea, aceia pură și reală.

Sunt foarte multe femei care nu au fost niciodată satisfăcute de soții sau bărbații cu care au avut relații, dar un bărbat care își iubește femeia, care dorește să o satisfacă, va avea grijă să o stimuleze în toate modurile posibile, să-i ofere plăcerea.
Dacă pentru bărbați sexul în sine este încununat de plăcere, finalul fiind întotdeauna clar, pentru femei este mai complicat, prin urmare bărbații ar trebui să se asigure că și femeia lor se bucură de plăcere.

Dragelor sentimentele voastre, dorințele, visele și fanteziile nu sunt un tabu, obținerea plăcerii și curajul de-a vă exprima sentimentele și trăirile nu este un privilegiu masculin.

Femeile la rândul lor trebuie să trăiască din plin aceste momente speciale, alături de omul iubit, dar dacă acesta nu există, nu trebuie să deznădăjduiți.
Bucurați-vă de feminitate și de toate acele bucurii de care și voi puteți avea parte și nu conteniți să iubiți, căci iubirea este sensul vieții !


%d blogeri au apreciat: