CARE SUNT SITUAȚIILE ÎN CARE, O FEMEIE MĂRITATĂ, ÎȘI CAUTĂ UN AMANT ?

CARE SUNT SITUAȚIILE ÎN CARE, O FEMEIE MĂRITATĂ, ÎȘI CAUTĂ UN AMANT ?

De multe ori ne punem întrebarea să fii singur, fără să fii într-o relație, sau să fii singuratic, chiar dacă ești căsătorit, sau ai o relație asumată ? Foarte multe persoane care trăiesc într-o relație asumată, nu se simt bine în acea relație și caută instinctiv ceva nou, o conexiune cu o persoană din afara relației.
În acest articol, vreau să vorbim despre femeile măritate care în mod deliberat și conștient își caută un amant. Da, este posibil ca uneori în mod accidental să cunoști pe cineva și să simți că te-a cuprins febra și vrei să te contopești în brațele acelei persoane, pentru totdeauna, alteori în schimb, nemulțumită fiind de soțul tău și de modul în care evoluează relația, cauți un bărbat care să te înțeleagă, care să îți satisfacă nevoile.
Cauzele faptului că unele femei caută o relație extraconjugală pot fi multiple și am căutat în acest articol să amintesc câteva :

1. Lipsa conexiunii emoționale:

Uneori, femeile căsătorite se pot simți deconectate emoțional de soții lor și caută un iubit care să umple acel gol. S-ar putea să caute pe cineva care să le ofere intimitatea emoțională pe care și-o doresc.

Poate soțul, nu este sufiecient de sensibil, poate femeia trece printr-o perioadă specială în viața ei și are nevoie de mai multă emotivitate și afecțiune, iar bărbatul fiind mai mereu ocupat, nu este capabil să o ofere.
2. Viața sexuală nesatisfăcătoare:
Un motiv comun pentru a căuta un iubit este nemulțumirea față de aspectul sexual al căsniciei lor. Unele femei pot dori mai multă emoție sau varietate în dormitor și caută un iubit care să-i îndeplinească acele dorințe.

Cred că acesta este motivul cel mai frecvent întâlnit. Faptul că bărbatul nu acordă suficientă atenție din punct de vedere sexual, soției sale.

Nu se îngrijește de faptul că și ea să fie satisfăcută în timpul actului sexual și ea să trăiască plăcerea supremă. Se poate întâmpla că bărbatul și femeia să nu aibă același apetit sexual.
Este posibil ca el să fie mai pudic și să nu vrea să experimenteze anumite practici sexuale, de care femeia este curioasă și și le dorește. Toate acele vise și fantezii sexuale, pe care soțul nu vrea sau nu poate să i le îndeplinească soției, vor fi satisfăcute de amant.
3. Plictiseală sau monotonie:
Relațiile de lungă durată pot deveni uneori de rutină sau monotone, determinând femeile căsătorite să caute entuziasm sau experiențe noi în afara căsniciei lor.

S-ar putea să caute pe cineva care poate aduce spontaneitatea înapoi în viața lor. Din nou un motiv frecvent întâlnit, mai ales dacă femeia este casnică și nu socializează des.

În aceste condiții soțul trebuie să se asigure că viața lor este suficient de palpitantă încât amândoi sunt conectați puternic unul la celălalt și scânteia aceea a atracției este ținută mereu aprinsă, în așa fel încât să nu intervină plafonarea, plictiseala.
4. Lipsa de atenție sau apreciere :
Dacă o femeie se simte neglijată sau subapreciată de soțul ei, poate căuta validarea și atenția în altă parte. A avea un iubit care o face să se simtă dezirabilă și apreciată poate fi ademenitor.
Adesea vedeți pe rețelele de socializare sloganul : „ Dacă nu îi acorzi tu atenție soției tale, mai devreme sau mai târziu, o va face altul ! „ – foarte adevărat.
Adică dacă tu ai acasă o soție frumoasă și iubitoare, care dorește să petreacă timp cu tine, vrea să fie complimentată de frumusețea ei, vrea să îi acorzi atenție și s-o flatezi, dar tu te uiți la meci, te faci că o ignori cu desăvârșire și vorbești urât cu ea, întotdeauna o critici, nu ai nicio vorbă bună la adresa ei, nu te mira că va căuta aprecierea și atenția la un alt bărbat.
5. Dorința de creștere personală :
Unele femei căsătorite se pot simți stagnate sau neîmplinite în viața lor actuală și caută un iubit care să se elibereze de constrângerile căsniciei lor. Ele pot căuta creștere personală, experiențe noi sau un sentiment de independență. Acest motiv poate să sune puțin ciudat, dar este posibil că unele femei să se simtă marginalizate în căsnicie.
Poate că sunt persoane talentate, care au renunțat la o carieră frumoasă, de dragul familiei, dar în adâncul sufletului lor se vor simți mereu frustrate că au renunțat la carieră. Legătura cu un bărbat străin, care poate să le readucă în viață acea senzație de libertate și independență, poate fi o re cție naturală, în această situație.

6.” Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte „ :

În cazurile în care un soț a fost infidel, unele femei pot căuta răzbunare având propria lor aventură. Această dorință de răzbunare emoțională le poate determina să caute un iubit în afara căsniciei lor. Setea de răzbunare este un sentiment foarte puternic și acele femei care sunt mânate de acest sentiment, nu se opresc până când nu își satisfac această plăcere.

7. Explorarea sexualității lor :
Pentru unele femei căsătorite, dorința de a-și explora propriile dorințe sau preferințe sexuale le poate determina să caute un iubit. Ele pot simți că, căsătoria lor nu este propice pentru a-și explora întregul potențial sexual. Acest lucru se întâmplă des, atunci când partenerii nu se potrivesc din punct de vedere sexual.
Dacă femeia este mai activă și este mai interesată să exploreze mai multe posibilități, iar bărbatul nu este interesat, femeia cu siguranță că va căuta satisfacerea nevoilor proprii, în altă parte.

8. Îndrăgostirea :

În timp, sentimentele se pot schimba, iar o femeie căsătorită poate realiza că nu mai este îndrăgostită de soțul ei. În astfel de cazuri, ele pot căuta un iubit ca o modalitate de a găsi dragostea sau pasiunea în altă parte.

Dacă femeia nu găsește afecțiune și emoție din partea soțului ei, poate va nutri sentimente romantice, pentru un coleg, pentru părintele unui coleg al copiilor ei cu care se vede în mod frecvent la școală, sau pentru un vecin, un coleg de sală, sau un bărbat cunoscut la un curs de gastronomie.
9. Probleme de intimitate sau de conexiune :
Dacă există probleme cu intimitatea sau conexiunea în cadrul căsătoriei, o femeie căsătorită poate căuta un iubit care să poată oferi acea componentă lipsă.

Aceasta ar putea include intimitatea emoțională, intelectuală sau fizică care poate lipsi în relația lor actuală. Este important de menționat că aceste motive sunt generalizări și este posibil să nu se aplice tuturor femeilor căsătorite.

Fiecare individ și relație este unică, iar motivațiile pentru căutarea unui iubit pot varia foarte mult.
Într-o căsnicie în care există iubire între parteneri, există comunicare și fiecare este dispus să asculte dorințele și nevoile celuilalt, unde există respect și atenție pentru partener, unde viața sexuală este împlinită și satisface ambii parteneri, nu este loc de relații extraconjugale.
Unde există potrivire și înțelegere, niciunul dintre parteneri nu va căuta să înșele.

 %d blogeri au apreciat: